[美斯500球] 巴塞隆拿球迷討論區 (189)

1001 回覆
25 Like 6 Dislike
豬左波都仲有面爆閘
除衫食牌

自從改例唔比除衫球霸從來未除過衫
500球絕殺
呢張牌抵食既

原來蝗比我地破左不敗之身
豬左波都仲有面爆閘

遮住d鬚就靚仔哂
除衫食牌

500球絕殺
呢張牌抵食既

覺唔覺美欺三亞完後 有霸氣左
原來蝗比我地破左不敗之身

不要再打了 再打落去會死人

遮住d鬚就靚仔哂

結婚個時剃左佢啦
[img]/https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/24/052806_063abb31b46b3ba338bce39a393cda53.jpg[/img]
遮住d鬚就靚仔哂

結婚個時剃左佢啦

真係成個野人咁
豬左波都仲有面爆閘

我又諗起 3-1搞掂
Messi did a video call with Neymar and included him in the picture.

Messi did a video call with Neymar and included him in the picture.

GAY 到

Messi did a video call with Neymar and included him in the pic.
除衫食牌

500球絕殺
呢張牌抵食既

有除過
08/09 主場對賤種 臨完場鎖定勝局有除衫
12 - Marc-Andre ter Stegen made 12 saves, the highest tally for a Barca 'keeper in a La Liga game since at least 2003/04. Guardian.
唔讚得
除衫食牌

500球絕殺
呢張牌抵食既

有除過

果年改左未唔記得
12 - Marc-Andre ter Stegen made 12 saves, the highest tally for a Barca 'keeper in a La Liga game since at least 2003/04. Guardian.
唔讚得

垃圾就永遠都係
屌你老味走失條沾屎狗,21同小白
除衫食牌

500球絕殺
呢張牌抵食既

有除過

果年改左未唔記得

改咗
好記得小白係史丹福絕殺
啲人有話過佢除衫慶祝但無牌係黑哨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞