[美斯500球] 巴塞隆拿球迷討論區 (189)

1001 回覆
25 Like 6 Dislike
毒撚係咪傷左

好似好返無耐咋

唔明點解出ag 打左翼都唔出毒撚

安sir戰術 : ag = 攻守平衡

毒撚傷好唔敢出掛

其實2-1時就應該出馬斯雙防中舒減影帝同羅白壓力,不過真係太貪

絕殺係開心,但11個仲被對面壓住踢就好大隱憂

但出馬斯換得邊個
照換PACO又少個前場
萬一好似依家咁比占屎偷到雞最又冇人幫手都係和
贏波都要屌下Paco pique果兩球
Pique後衛都原諒佢
Paco你堂堂射手就咁篤個波去中間叫交左貨?都係躝啦你
至於pique如果入左波好想睇下會點慶祝 只怪自己唔爭氣
上水
dso 條白色底底
贏波都要屌下Paco pique果兩球
Pique後衛都原諒佢
Paco你堂堂射手就咁篤個波去中間叫交左貨?都係躝啦你
至於pique如果入左波好想睇下會點慶祝 只怪自己唔爭氣

老老豆豆,邊個再撐paco真係反面
琴日d爛鳩走位控波射門
嬲撚到我呢
毒撚係咪傷左

好似好返無耐咋

唔明點解出ag 打左翼都唔出毒撚

安sir戰術 : ag = 攻守平衡

毒撚傷好唔敢出掛

其實2-1時就應該出馬斯雙防中舒減影帝同羅白壓力,不過真係太貪

絕殺係開心,但11個仲被對面壓住踢就好大隱憂

但出馬斯換得邊個
照換PACO又少個前場
萬一好似依家咁比占屎偷到雞最又冇人幫手都係和

2-1夠玩到完場啦,所以先話佢地貪
老實講絕殺果球都係對面on9放羅白推先有得入
通常踢到咁之後下一場就會豬返波

有6比1同呢場夠了
賤種仲話要然r聯 中後場咁樣點同蛆果d踢呀
訓左無睇
真係贏撚左

等binc
波衫印邊個好🤔🤔

有不死身米路一個打哂啦
總算挽回少少面子
聯賽就隨緣啦
psg個場之後都以為可以一鼓作氣
結果
波衫印邊個好🤔🤔

我老豆
總算挽回少少面子
聯賽就隨緣啦
結果

次次一開心完就仆曬街
波衫印邊個好🤔🤔

我老豆

主場印你老豆
作客印小白 但又想印毒撚🤔
總算挽回少少面子
聯賽就隨緣啦
結果

次次一開心完就仆曬街

係囉 預左雞胸
總算挽回少少面子
聯賽就隨緣啦
結果

次次一開心完就仆曬街

居然對疤狗有期望
每次你對佢有期望個陣就會衰比你睇
冇期望就會比場好波你跟手繼續衰
總算挽回少少面子
聯賽就隨緣啦
結果

次次一開心完就仆曬街

係囉 預左雞胸

今季有少少係遇強越強遇弱越弱
波衫印邊個好🤔🤔

我老豆

主場印你老豆
作客印小白 但又想印毒撚🤔

買2件
總算挽回少少面子
聯賽就隨緣啦
結果

次次一開心完就仆曬街

係囉 預左雞胸

是旦啦 笑多陣好過啦 下星期又俾人笑翻轉頭
總算挽回少少面子
聯賽就隨緣啦
結果

次次一開心完就仆曬街

係囉 預左雞胸

是旦啦 笑多陣好過啦 下星期又俾人笑翻轉頭

難得可以出黎抖下氣
Leo Messi has scored 14 goals at Santiago Bernabeu against Real Madrid, more than any other player in history!
作為巴迷 全季得6-1同今季有得打下j 我點都打翻夠本先算架啦(

唔睇名仲以為係不赦男講

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞