[美斯500球] 巴塞隆拿球迷討論區 (189)

1001 回覆
25 Like 6 Dislike
對上一次推得咁快係咪圍屌綠帽狗嗰次

呢班mk

以前細個啲人話巴區多mk我都唔信
而家長大了

好驚比呢到啲mk仔呃
利申絲
想問下童裝XL 個章有冇縮水到?

無留意,應該細啲
有個問題咁討論下琴晚冇咗尼馬艾巴插上個效果即刻好好多 平時尼馬成曰掛住hold 波但decision making 又差 覺得佢不如走多d位接美斯直線 好過成日學美斯

佢1415係咁架 個年美斯斬禁區左面有尼馬中間有so9 再左面近邉有小明 但唔知係咪光頭做美斯位做得好令佢成日想造波 又唔同小明做1-2
有個問題咁討論下琴晚冇咗尼馬艾巴插上個效果即刻好好多 平時尼馬成曰掛住hold 波但decision making 又差 覺得佢不如走多d位接美斯直線 好過成日學美斯

美斯唔係場場都爆到架喎,都要靠MK分擔下
有無毒撚認得手足我

屌,自己post完J圖 quit group

好掛住以前疤百膠齊放

係啊,每次自己喺屋企睇或者出街同啲英奴睇就好撚掛住你地

你威

quit咗啦嗰個我都

美斯唔係場場都爆到架喎,都要靠MK分擔下

小明就場場爆到啦

屌,自己post完J圖 quit group

好掛住以前疤百膠齊放

係啊,每次自己喺屋企睇或者出街同啲英奴睇就好撚掛住你地

你威

quit咗啦嗰個我都

有無毒撚認得手足我

唔sick你

性格問題
佢係慈善球王果種
鍾意出風頭,但美斯唔係

性格問題
佢係慈善球王果種
鍾意出風頭,但美斯唔係

唔使出已經有
有無毒撚認得手足我

唔sick你

dllm 你lol個團散左?

呢班mk

而家長大了

好驚比呢到啲mk仔呃
利申絲

有J嘅絲
有無毒撚認得手足我

唔sick你

dllm 你lol個團散左?

仆街認錯你係老婆奴

呢班mk

而家長大了

好驚比呢到啲mk仔呃
利申絲

有J嘅絲

疤區都有巴
有冇人聽日同小妹落lkf
成班mk圍威喂
成班mk圍威喂

你究竟係邊個
成班mk圍威喂

呢班mk

而家長大了

好驚比呢到啲mk仔呃
利申絲

有J嘅絲

真絲 唔信就算
成日要同你地班mk講野好辛苦

呢班mk

而家長大了

好驚比呢到啲mk仔呃
利申絲

有J嘅絲

真絲 唔信就算
成日要同你地班mk講野好辛苦

Pmed
成班mk圍威喂

你究竟係邊個

Matin
成班mk圍威喂

你究竟係邊個

Marin
成班mk圍威喂

你究竟係邊個

Marin

綠仔呀嘛 sor鳩
我老死魯營還在生嗎?
我老死魯營還在生嗎?

不赦男?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞