其實拳王係好玩過街霸,只係snk好唔好彩執咗笠

193 回覆
16 Like 13 Dislike
前排買左月光寶盒
拳皇街霸用大制齊齊打
不知幾開心
好玩都係睇集數, 冇絕對
何況好多人兩隻都玩
你老味係鍾情格game 既點會分門派咁on9
每隻Game 每次有新系統你都想試,咁先正常

70後我唔知
80後我肯定周街都玩KOF
玩街霸會比人笑戇鳩
同依家一樣

姐係你講到尾都係強調玩kof 會醒d , 玩kof 先識欣賞kof?
我就唔明街霸點解會比人笑on9
小孩都有打街霸4 仲有名次
至少我未見過玩街霸既人會認為打kof 係on9
97 98 02 13 好多人都覺得係代表作
韓國夠興鐵拳多
唔通韓國人會認為打kof on9?

我係講個事實你知
點解我唔知

依家係打KOF同街霸都戇鳩
有道理
落機鋪淨係打kof2002
打左十幾年仍然只係佢
節奏感 流暢度 爆氣招cut招 super cancel
做得太正

有冇人可以話比我知元朗邊度有人打lof 2002

金禾,其他機舖變哂賭場

唔該巴打
請問元朗金禾 係邊
同埋係咪有KOF2002玩?
其他幾代都唔識玩
D 節奏好唔同
得罪講句
鐵拳好玩好多
老實說講拳皇人設同故事好好多,我自己都追到去13,但用練combo呢點去話佢好玩真係得淡笑,屈到人地企係到好開心咩?咁不如去玩Challenge,格鬥game當然係玩心理戰同反應啦之後先到combo,所以一定係街霸

拳皇唔洗心理戰都up得出 拳皇d心理戰係0.幾秒既事
唔似街霸可以企定定睇定黎食
你講combo 你唔識玩既我驚你練5年combo練到熟哂
到落場同人抽機抽100鋪都搵唔到機會去combo人
其實由你up乜9 13已經知你未玩過拳皇啦 全香港剩係會玩98 02 um呢3隻咋

第一到13果part我講緊故事同人設
第二我講緊果d用玩combo呢點覺得隻game好玩過sf果班人
第三香港多人玩98 02 um又點?其他就唔可以有人鐘意?得閒就讀多d書學下閲讀理解,人地花咁多心血做個故事出來就比你班mk羊群一句香港剩係會玩 98 02 um 抺殺灑

3唔識7上下網你都知人地讀書小係mk
所以話連登仔特別玻璃 講多2句都起哂鋼
大家上網吹下水姐 唔洗咁上心既 你現實係咪朋友唔多無乜同人傾計呀?
不如你讀多d書學下閱讀理解 我針對你話隻game唔洗心理戰同靠combo
你就話我係mk讀書小抹殺人地整game心血

所以咪話你要學閲讀理解囉,我邊粒字話過KOF唔洗心理戰同靠combo?講緊d人覺得連到combo會令到KOF好玩過SF呀
另外無人起緊鋼,輕鬆討論咁都接受唔到連登唔係好岩你
最後朋友我好多,巴打你就真心搞搞佢,起一起你底全部都招fd子post

傻豬豬 招fd子同搵錢都未識分咪撚係到扮高手啦
不如你入黎我d你口中既所謂招fd子地方 睇下人地既級數同你差幾遠先啦
起底 係到扮勁

多撚謝啦,要係連登出post揾人揾錢咁有質素,果然係高手,到時發大達記得上連登開post 招人興功

招fd 子
唔怪得講野咁on9
block 柒左佢咪浪費時間啦巴打
拳皇好玩過街霸係真
不過snk 執粒係財技囉
打左十幾年仍然只係佢
做得太正

金禾,其他機舖變哂賭場

唔該巴打
請問元朗金禾 係邊
其他幾代都唔識玩
D 節奏好唔同

大馬路,同益廣場對面地庫
打左十幾年仍然只係佢
做得太正

金禾,其他機舖變哂賭場

唔該巴打
請問元朗金禾 係邊
其他幾代都唔識玩
D 節奏好唔同

大馬路,同益廣場對面地庫

我上次落去見唔到有2002既
你意為唔好彩其實爽聞耳考成床為吸圍比驗郁爽大日人Oakland,c,,c,cold.ds
你意為唔好彩其實爽聞耳考成床為吸圍比驗郁爽大日人Oakland,c,,c,cold.ds

成班仲講緊98/02,13都唔比講就知snk點解執

拳皇唔洗心理戰都up得出 拳皇d心理戰係0.幾秒既事
唔似街霸可以企定定睇定黎食
你講combo 你唔識玩既我驚你練5年combo練到熟哂
到落場同人抽機抽100鋪都搵唔到機會去combo人
其實由你up乜9 13已經知你未玩過拳皇啦 全香港剩係會玩98 02 um呢3隻咋

第一到13果part我講緊故事同人設
第二我講緊果d用玩combo呢點覺得隻game好玩過sf果班人
第三香港多人玩98 02 um又點?其他就唔可以有人鐘意?得閒就讀多d書學下閲讀理解,人地花咁多心血做個故事出來就比你班mk羊群一句香港剩係會玩 98 02 um 抺殺灑

3唔識7上下網你都知人地讀書小係mk
所以話連登仔特別玻璃 講多2句都起哂鋼
大家上網吹下水姐 唔洗咁上心既 你現實係咪朋友唔多無乜同人傾計呀?
不如你讀多d書學下閱讀理解 我針對你話隻game唔洗心理戰同靠combo
你就話我係mk讀書小抹殺人地整game心血

所以咪話你要學閲讀理解囉,我邊粒字話過KOF唔洗心理戰同靠combo?講緊d人覺得連到combo會令到KOF好玩過SF呀
另外無人起緊鋼,輕鬆討論咁都接受唔到連登唔係好岩你
最後朋友我好多,巴打你就真心搞搞佢,起一起你底全部都招fd子post

傻豬豬 招fd子同搵錢都未識分咪撚係到扮高手啦
不如你入黎我d你口中既所謂招fd子地方 睇下人地既級數同你差幾遠先啦
起底 係到扮勁

多撚謝啦,要係連登出post揾人揾錢咁有質素,果然係高手,到時發大達記得上連登開post 招人興功

招fd 子
唔怪得講野咁on9
block 柒左佢咪浪費時間啦巴打

你每日生存已經係浪費緊時間啦死毒撚
係到搏fd 你呢d就真係叫招fd子喇

係咪講拳皇街霸講到比FBI 入屋
ggxx 個時有I no我都練左好耐
個時向尖沙咀金星都成日打
有個人連續挑我5次
可能鐘意個角色真係有心玩

3d 只玩vf5 既葵
駁到招又真係好爽
ggxx 個時有I no我都練左好耐
個時向尖沙咀金星都成日打
有個人連續挑我5次
可能鐘意個角色真係有心玩

3d 只玩vf5 既葵
駁到招又真係好爽

gg嚟緊起PS4就出新版

Kof xiii幾乎所有角色嘅移速都係咁快
不過後尾又改版改弱 又出返火八 天狗屈機
雷電出黎無耐又改撚到廢曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞