有野想講 玩左Skyrim VR幾日...真心cls

386 回覆
82 Like 16 Dislike
Skyrim我諗好多人玩過 我自己就重玩好多次玩 玩ESO 即係online版 一出就玩 伏撚到

每次重玩 無哂新鮮感 又想重新感受Skyrim

玩左幾日Skyrim VR 新鮮感返黎 即使好普通既用魔法對空氣出招 都好震撼 行行下會對天空雙手出魔法 左手電 右手火 中二病大爆發

1. 親手拎盾擋格 唔知點形容 果種真實感可以裝mod 用武器/雙手 擋招

2. 當然係囡囡mod 仲記得一入驚 行去河木鎮 同打鐵佬npc傾計 見到佢老婆由地牢走上黎 我第一時間渣尻佢對波 一路傾一路渣 渣到傾完對白 佢行返入地牢再跟尾再渣
btw 有性愛mod 但唔work 會見到第三身 自己同條女原地企喺度咩都冇做

3.裝環境mod 個天靚到好緊要 成日都睇到嘩聲聲

4.有樣要屌既係 要雙手放低 先可以跑攪到近戰手忙腳亂成日死

5.不知點解玩VR版打龍特別難 SE版明明好易死

6.轉魔法下下禁menus 轉 無咁爽快 有mod可以手勢空中畫圖轉魔法 好似電影咁空中劃兩野出招 個mod裝左未試

結果 有VR元素 成個game play好唔同 mod唔洗下下都玩貼圖mod 囡囡mod

amd r5 3600
16 gb ram
rx 580

推緊設定 高畫面 另外相容VR 又多人推薦既mod
https://www.reddit.com/r/skyrimvr/
SE版mod 大部份VR都得
你用邊部vr玩
有VR就攞嚟睇AV啦
Oculus quest
用link連
係咪個個裝親18+ mod都係拎
河木鎮鐵打佬個老婆黎試
係以前當我想打飛機我會睇av...

而家我打飛機我只會諗Skyrim VR
進入Skyrim世界第一條女 又唔係阿婆
清唔清?
有冇人玩開? 有冇mod分享下 多啲game play系統
我之前玩 暈到PK 尤其係行路嗰陣時
當年裝sexlab都係搵佢試
佢老公仲要係度行黎行去阻住晒
比想像中清 可能我要求低 中距離睇NPC樣 會矇

黎緊HP G2 就好清 要5千幾
我無咩野 你係玩咩版本 我習慣咗一路行左右手一路fing 呃自己個腦係真實行緊

另外返設定選擇 移動速度最慢 即係真實步行速度 跑就按實鍵
有冇人知點樣跑緊嗰陣可以雙手舉
呢個好重要 如果唔係好易暈
間廠都唔知諗咩 要咁set
打鐵佬:again?

me:係 你老婆呢?
關於潛行 玩SE版 係好易 因為第三身
VR 相對難 因為要第一身偷望
射弓箭 好有真實感 舉弓 右手拉 但好難射
都係魔法好玩
兩個世界黎,riftS係720p,G2就係2k。
好玩 但好攰
yes 睇review 真係好誇張
唔暈 但眼會累 最多玩一小時多少少就ok
我係企係度好攰 玩vrchat就坐係度玩都得 都係傾下計
btw 有諗過地下鋪軟膠墊 方便用VD玩 DS式滾地葫蘆
訓前一推 用手勢轉武好難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞