【高狗老母性感很多人CALL】 阿仙奴20-21球迷吹水區 MMLX

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
好無買埋件training
同阿狗年年話有錢一樣
個人鍾意pre-match 多過 training
不過你喜啦
係咪鏝贏好啲?
可以快啲傾c8
球探風波-再延續篇

報導指出今次解僱球探既決定係由伊度負責,其實一早伊度已經下定決心去改革阿仙奴既recruitment 。係2019年,首先伊度同梅迪薩卡整治左青年軍既管理人員,當中經驗豐富既Steve Morrow被炒,當時亦引起譁然,但如今青年軍既運作反更加順利,令阿仙奴對伊度既改革充滿信心。而今次既球探風波正正係伊度針對一隊recruitment 既第二輪改革,相比派球探到處觀戰,管理層更希望重視影像和數據分析,(其實現代絕大部分大會都係咁做)故此先會決定炒左好多球探,但係會唔會搵其他人去取代就仍是未知之數。呢個決定同疫情係完全無關,當中被解僱既球探同聲明中既55個員工亦無關。
其實果時係靠雙閘屈,防守都係西到爆
嗰時踢士氣波咋
chur到盡
一斷左道氣咪仆街
而家科技咁發達 又真係唔洗咁多球探實地睇
踢埋歐聯先啊
係,仲係好實用。主要係我地窮,我諗都係逼於無奈先賣佢籌錢
c8 我唔係話特別鐘意 無所謂了
Arsenal are interested in signing Houssem Aouar this summer and are waiting until the end of the Champions' League to make a move. [L'Équipe]

拎細爆換
隨隊記者 Chris Wheatley:

AC米蘭領先托里拉的爭奪戰,提出的方案很可能是租借。
借就咪 直接攞錢黎
又借,隊隊都冇錢牙?定當我阿水魚
乞衣米蘭有名你叫
呢隊閪波仲寒酸過阿狗
比爾連 papa 賀丁 柏芝 細梅 坦 阿叔
拖 爆 拿卡

大掃除式放血

真係清得曬 其實好癲
下季唔知會變成點
後防徹底改革
會唔會呀,邊有可能買得起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞