【高狗老母性感很多人CALL】 阿仙奴20-21球迷吹水區 MMLX

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
賣咗又買唔到人就仆街
50m party 都搞咁耐
賣拖又係on9
AC打歐霸架戇鳩
收工了
冇歐洲賽球隊又未必有錢買
但拖最少賣30M la
果時買幾錢
~30m
又嚟賤賣球員了
托仔真迷燒
講黎講去 中場中只要踢三個 就有拖落場既需要
就算有party都要後備架大佬
一定要賺錢放啦
隊中少有值40m等球員
希望等下體會出局歐聯先簽掛
但其實留拖又係on9
尾個幾場都睇到輸哂身高
一齊躝
電訊報 Sam Dean【 Tier 3 】:

AC米蘭有興趣簽下托里拉,阿仙奴為了重建中場很可能放他離隊。 意大利有消息稱費倫天拿也對烏拉圭中場感興趣,但我得到的消息是,托里拉最可能的下家是AC米蘭。
David Ornstein:

🔴 Arsenal squad want answers from club hierarchy on redundancies
🔴 Changes to staff perks
🔴 Scouting dept broken up
🔴 #AFC feel right move for efficiency amid global crisis + no ideal time
🔴 Window / team plans unaffected
W/ @gunnerblog @TheAthleticUK
要放都係埃及 holding 細梅 坦
貝林連 拿卡都放得啦
本身又有budget 唔係窮成咁掛
佢唔係後備料
係唔啱踢英超
放走佢對大家都好
唔係主力又賣到錢冇幾多個,但拖睇黎最多都係平手走
就算係 都買左party 再搵個副選防中啦
無既 用張伯斯打囉
埃及呢啲蟹貨嚟坦 holding 細梅亦都賣唔到咩錢,假如為咗籌錢買party而賣都係冇辦法之中嘅辦法
平手放好浪費
國際賽有表現 又俾我地買到 timing好令
佢又後生 價錢仲有得上
怕就怕開唔成party
Take 2

雲加
古又未入到 c8又等皇馬覆
買賣次序唔理想
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞