【高狗老母性感很多人CALL】 阿仙奴20-21球迷吹水區 MMLX

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
想睇party+拖係中場掃哂啲波
就算冇party都會放拖 達蛇唔鐘意用
推雷欺去中場掃
諗諗下amn 改造打box to box 可能都幾勁 頂級後備 唔好走啦
始終拖身高踢英超真係好輸蝕
為佢好,放佢返去意甲有正選好過留喺度踢後備la
冇腦打唔到呢d位
同埋太懶
問題係AC米蘭肯出幾錢買拖仔先?
最怕又係平賣畀人
復賽後佢唔似無腦喎 order執行得幾好 你睇下對面蘇馬 嗰啲就真無腦
佢都係打翼位啦
練好傳中再講
達蛇職業再培訓緊佢
但box to box重點係執生 唔係執行戰術
如果sure到賣完拖100% 買到party既話可以賣既
阿叔已經有起英超立足嘅能力,又配合到達蛇戰術,好適合我地隊賣咗叔嘅話拎住呢筆錢實買唔到咁啱用嘅人
又捉到你條友反七
我的意思係可以開發 唔似攻中 有時要啲靈性 我覺得box to box係苦力位黎 有得練
佢入咗乃谷反七名單了
好靚喎
ig 暗示c8 要走了
Thomas Partey is confident of completing his transfer to Arsenal after Atleti's run in Champions league ends after very positive talks between Arsenal and player's camp this week. [@TheAFCBeII]
雲加早期試過擺佢打中間啦 完全唔掂

當然如果達sir教到會好好 多隻萬金油用
佢今日生日
要走都唔好去鏝....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞