一條片睇清楚美國波特蘭班示威者係幾撚on9

196 回覆
329 Like 16 Dislike
點解我記得淋左紅油
學佢講法者
學埋佢陰謀論 支那做既都唔出奇
有新聞有片有人死架喎
然後日日有大批左膠嗌blm 尤其係nba班傻尻
Show blocked user
你知唔知點解啲人要燒林彬先?你愛唔愛國嫁?
香港啲狗俾人照一照 報上去都話自己盲撚咗咁啦
我都想知你邊間學校出嚟咁把炮
要人: Biden班底拒見「香港抗爭陣營」, 需要吸引更多傳媒報導 - 分享自 LIHKG 討論區 https://lih.kg/2143641
睇段片後段就係話有班人真係搞搞震,借BLM 搗亂,fox news 就屌佢哋係joe biden voters ,佢哋就話自己係anarchist

尾段有班黑人講自己感受同分析咁落去搞唔掂 'if you really support BLM, don't come here drunk' 然後一個shot 有個醉酒白人鳩叫

其實唔一定要向現場先判斷到,唔好齋睇標題,睇埋段片都可以理解多啲

連登仔好多時同藍絲一樣根本唔係討論而係單純用偏見去覆個詞不達意既標題,唔係點得黎咁多炒車同迴力標 我好記得一年前連登主流係反以色列話佢哋玩自古以來
一個力架前力架後既forum,真係唔會expect會有幾持平
你都on撚9 對付香港黑狗 使撚講道理 話冇事咪冇事 american police lives matter
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞