一條片睇清楚美國波特蘭班示威者係幾撚on9

196 回覆
329 Like 16 Dislike
起身估唔到個討論可以去到咁

有睇條片嘅都知入面係有啲人係真係知道自己爭取緊啲咩
但當你去到前線問嗰班人就發現原來佢哋只係一班無目的想搞破壞憎依個社會嘅白人 亦都係所謂anarchists
所以話波特蘭班示威者on9就係咁
而所謂班理性啲有訴求嘅示威者 佢哋嘅所謂訴求係想推翻美國成個聯邦制度 仲話要解放黑人 你哋話on唔on9?
根本段訪問個目的就係借訪問啲示威者同借啲示威者嘅說話 去展示俾觀眾睇而家波特蘭嘅示威情況係點

要點解讀就自行定奪啦
同埋又有堆五毛上水喇 又係時候show blocked users
即係未熟啦
可能侵侵玩緊滲透
加D最激進嘅示威者入去話要建國
同時又加D 0-0- 入去話要揾解決方法
仲要放啲痴線嘅人去裸跑
捱多幾個月之後
班人會因為唔知做乜好所以散曬
之後大家過返正常生活
變返星期六後園bbq
支那常用技能 而家出現係香港又唔好立即小人之心咁諗人
獨裁支那東施效顰完再指責番人地別有用心 都好常見
All Cops Are Bastard -> 死黑警
咁計馬𩣑山果單幼稚園程度都不如啦
67當年班支那恐怖份子 宣揚發動聖戰要燒死人先
馬𩣑山單野先唔講到而家都未死 燒果下已經係小兒科
仲唔知係咪自編自導

咁樣一計 立即覺得支那文明左 起碼燒人既燃料用少左
香港人學到人地一半咁勇武都好啦 笑
抗爭示威係咁嫁啦 你就on9
支那仲暴力,開車衝落河
你既諗法真係脫離常識
I have nothing better to do

可以係解佢覺得自己除咗呢樣(勇武)

無野可以做到
點解重咁好氣同佢拗
創造藥房就業我屌你老味
呢個channel 好撚癲成日去d 痴線佬con 個度問人野 可以睇埋trump jr book club 個條片
咪理條傻鳩蛆啦 所謂愛國愛港受埋啲愛國教育仲以為自己好撚叻權限主義呢種人做奴隸最啱 去到講美國政治國際關係就露晒底柒到仆街
咪理條傻鳩蛆啦 所謂愛國愛港受埋啲愛國教育仲以為自己好撚叻權威主義呢種人做奴隸最啱 去到講美國政治國際關係就露晒底柒到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞