一條片睇清楚美國波特蘭班示威者係幾撚on9

196 回覆
329 Like 16 Dislike
被廢青代入 然後曲解
blm成班都弱智
真 每次見到呢啲post都一大陣藍絲味
屌人又無原因
去支那下生活啦
行一條錯晒既路,然後會屈返叫你唔好再行既人係鬼/分化/5毛/熱狗
說個笑話:香港人

係咁架啦
為奶侵袋底搞到自己藍屍咁撚樣
都幾撚矛盾
明明上年手足都係講呢類說話
咪係屌你老味仲要咁多正評
有時真係諗究竟某啲連登仔係咪追求普世價值
定只係企岩邊既小粉紅
扮乜嘢 Blk咗你好耐
Didn’t do that
上吓學下基本effective communication 再嚟comment

你嘅發言真係浪費自己時間
好多五毛

屌你而家唔係話暴力有問題,而係話無訴求同令人不解
上面重有條友嬲豬到連覆幾次
已封鎖會員 Sky_Croc
你同藍屍有咩分別 連登仔認真on9
每個黃絲都知做緊咩 唔係拿光環
真係賤種香港人
nothing better 系 雙關語

a) used to say that you really like something or think that something is very good

b) used to say that a thing or situation is not very good, but is the only thing possible or available

https://www.ldoceonline.com/dictionary/nothing-better
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞