一條片睇清楚美國波特蘭班示威者係幾撚on9

196 回覆
329 Like 16 Dislike
個post好多五毛
燒傷程度 十成
係囉 你哋啲支那狗跌咗個腦咁就一世
你話係咪啦
已經失眠左左幾年 睇唔到有咩解決方法
https://lih.kg/844351
抵隻5毛成世失眠
美國黑警即時俾人告 即時停職
香港黑警呢?

睇得多007?
你不如睇吓3k黨同trump做緊嘢有幾大分別 先出嚟狗吠ok?

係,我都覺得香港嘅老一輩嗰班暴徒好過份
共產
Hey, didn’t you do the same thing a year ago? Did you not have better things to do than throwing bricks into the streets and vandalize the community? You did the same thing but indeed you forgot they showed support when you needed. On the other hand, you call them on9. I’m wondering why should people like Solomon help you anymore while letting a bunch of on9 call them on9. They are also fighting against police brutality. Is there no police brutality in hk? What have yall done when the whole world is demanding justice to Floyd?
香港手足合作純熟好多
個傳道人last minutes
「跣」出來剛巧在警察面前跪下 讓手足撤退
碰瓷技術一流 未碰即飛

私了四部曲
私了 開傘 delete相 文宣洗白
更是經典
做緊Bio SBA
小心呢度對家學哂呢D野扮呢邊做返出黎抹黑呢邊
林彬比人縱火,同馬𩣑山燒人事件,經你一講,我先驚醒原來性質都係一樣,本身覺得可能咎由自取,但依家諗番咁做同逼害異見人士有乜分別,都係唔要得既行為
民主黨嘅人就同KKK有關,咁都屈Trump,好撚狗
啊 你話有老一輩暴徒燒人
即係你也認為去年香港燒人的是新一代暴徒
唔好咁形容你的手足
直接block左條傻鳩唔好好覆佢啦成班仲係咁quo佢
純討論

香港呢一年同佢地呢班美國人 都係有訴求 反政府 反警暴 有打意見不同人士 有燒鋪 點解美國呢邊大家會反感咁多

利申:唔係五毛
Solomon called them on9 too
點解連登仔有資格笑
同「唔通咩都唔做呀?」「未試過點唔得呀」有咩分別?
係咪會著火
我在#31 已答了維根斯特兄
這裡不再重複了
香港人做就執行正義
美國人做就罪大惡極
撚同你係手足
收皮啦 垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞