(千祈咪做檢測)一人留DNA,全家十八代奶野。廢老做檢測,後生比人拉。

436 回覆
1296 Like 35 Dislike
lm
你唔講我真係唔醒起
點解?
x chromosome必然黎自你阿媽(可以黎自阿公)
y chromosome必然黎自阿爸(同性永續)

應該y染色體更有指向性wo
https://lihkg.com/thread/2141510/page/1
[整合] 中大湯宿傳銷狗

幫手推,要推到傳銷狗仆街
仲可以trace靚器官
国安法過咗好耐喇
仲講咩證據啫
Push
屋企人藍絲實做
咁你講晒啦 乜柒都話捉到 上帝咁撚樣
其實用得公營醫療佢都會攞到
唔係淨係武肺檢測毛攞到
咁係咪要成個公營醫療推翻?
香港機構都唔可以做得太出面,但大陸?
以家香港同大陸無太大分別
只係唔敢光明正大做,要易名
小心為上
唔只暴動
以後可能文宣有你DNA都會拉鳩你
樓主講得啱
白銀市連環姦殺案個犯都係因為同族嘅親戚犯咗法
循例要拎dna
跟住俾人map到同當年嘅dna有吻合
就循住佢親戚去搵
最後就搵到真兇
隔咗十幾廿年都拉到
直接洗頭北上被捐器官
子彈永遠都夠,人就永遠都唔夠! - 分享自 LIHKG 討論區 https://lih.kg/2139726
警方排查該案時,通過DNA-Y染色體檢驗並通過數據庫比對,在2016年8月23日發現當地一位行賄罪在押高姓人員的DNA-Y染色體特徵值與疑犯的類似,進一步覆核檢驗確認,發現青城鎮城河村高氏家族有作案嫌疑,疑犯應是與其同一家族的男性成員。隨後,警方啟動家系排查,利用獲得的青城高氏家譜對其家族上下直系男性挨個抽血,進行篩排分析,尤其是警方已經掌握的嫌犯的大致年齡,最後確定此人的遠房侄子高承勇,有時間空間和具備作案條件

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E7%99%BD%E9%93%B6%E5%B8%82%E8%BF%9E%E7%8E%AF%E6%9D%80%E4%BA%BA%E6%A1%88
成街都係cctv,有心捉你實捉到㗎,使乜dna
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞