[整合] 中大湯宿傳銷狗

1001 回覆
1661 Like 14 Dislike
中大確診傳銷佬 Wallace Hui 許樂軒

傳銷佬roommate Leo Chan 陳森儒

Roommate條女 Silver Ng 伍倩儀
條女未夠21歲㗎,入唔到去做傳銷雞
不過聽講佢都有份幫衰人拉客, 未入行已經咁叻女, 仲唔係做傳銷嘅人材?!

開房post 上網
聽講條女好似俾過帽衰人戴,但衰人因為某啲嘢唯有原諒佢

英文系soc紙

同中大確診傳銷佬同一條team嘅傳二代 Nathan 鄭尚賢
老豆老母係佢出世之前就做傳銷,係外國讀完書返黎就做傳銷
仲要成日走入黎湯宿屈傳銷佬蛇,成日同確診傳銷佬訓埋同一間房
但而家仲係出面逍遙快活緊,咁高危係時候推到佢地一齊喺隔離中心團聚
仲有非中大人黎屈蛇又唔知算唔算係非法闖入之類嗰啲呢,求一d 有法律知識嘅ching 幫下手

中大確診傳銷佬Wallace 同 Roommate Leo 對上細Team個大佬
Under IT Carrie 柒婆嘅Peter 董

最後,希望呢班傳銷佬肺炎好得番之後可以回頭是岸
拿拿聲返去 『傳銷公司』退錢然後比心機打工還返財仔筆數啦
整合
隔嚟太亂
好地地讀CU都要洗濕個頭做傳銷狗
貪心
我聽過有d做到quit埋u
我都識人係咁,扮曬好搵得所以走
留名
傳銷狗死全家
推到佢地仆街
但覺得佢地d洗腦好流,唔明點解咁多人中計...好多年前岩岩返香港比個朋友用好耐無見約出黎飲野做藉口,跟住呃我話自己要返公司拎野叫我陪佢上銅鑼灣office..點知一上去就4、5個人捉住我話有好野醒我...之後就有d著曬老西啊、紅紅綠綠既大媽啊、茶水啊姐啊走埋黎比本簿仔我睇話自己20日就賺17萬,個男人話自己係李嘉誠鄰居個茶水啊姐話自己為興趣係度做清潔之類....搞左我幾個鐘搞到我發脾氣先比走
神整合 推

同層d人真係多得你唔少
整合得好好 感恩
傳狗死全家
幫推
但你用不推文

傳銷狗落地獄
撳錯咗姐
push
push爆爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞