(千祈咪做檢測)一人留DNA,全家十八代奶野。廢老做檢測,後生比人拉。

436 回覆
1296 Like 35 Dislike
唔想比人拉呀
弱弱一問
去私院驗會安全啲嗎?會唔會鼓勵廢老如果去都俾錢私院驗?
你覺得衛生署做DNA就唔會外泄?

無諗過近親都會有事
會,因為你係老細

廢老邊捨得比幾千
好多人都唔知發生咩事,仲講緊發夢被拉,根本唔係重點。
上面啲權貴需要器官移植時,需要搵個DNA不排斥嘅後生靚器官,一般嚟講要等器官捐贈者自然死亡先會有。
有咗呢個DNA庫,我打個比喻,就好似圖書館目錄一樣,一目瞭然,佢可以好方便快捷咁locate到本「書」嘅位置,直接將呢本「書」借走,拎去一個無王法嘅國家,將書中佢需要嗰「一頁」撕走,留俾自己用,然後書入邊嘅其他頁數,有其他權貴需要就繼續撕,冇需要嘅就將本書落垃圾桶。
完。
再簡單啲就係睇啱就會拎起你啲器官去用
1. 首先,做對比係要有齊我同我老豆嘅DNA先會做到。如果情況係我個藍絲老豆交咗sample而我冇交,佢根本冇我DNA,佢點做你所謂嘅比對?相反,如果我唔交sample佢都trace到我,咁我阻止我老豆嚟做乜鳩

2. 就算佢喺發夢現場收集到我DNA,如果我一直都冇交過sample,佢都係得我老豆DNA啫,佢冇我本人嘅DNA直接比較點知我有冇去過發夢?最後咪又係要睇CCTV拉我返去驗一次先知嗰啲DNA係咪我嘅囉。再加上,每次喺發夢現場都會收集到大量嘅DNA啦,佢點判斷嗰啲DNA係來自手足定其他人?收集晒現場所有DNA同睇CCTV捉你邊個準確性高啲,自己諗啦

唔識答/唔明我答緊乜就pin我,比其他人答啦,知唔知自己答得幾夾硬
嘩眾取寵放大每件事嘅嚴重性,結果討論到最尾又係「總之佢想拉你就拉你,想消失你就消失你」咁嘅論調,你同藍絲廢老有咩分别?
有無文宣圖
same 唉
source?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞