(千祈咪做檢測)一人留DNA,全家十八代奶野。廢老做檢測,後生比人拉。

436 回覆
1296 Like 35 Dislike
學到嘢
理性討論,假設我老豆死都要做,我又阻止唔到,咁攞完我老豆DNA佢可以做到啲乜
1.建立資料庫
2.以前、將來抗爭現場有你、你後代DNA,就可以trace到你地黎拉
2老藍絲, 關係唔好
冇救了
屌 免費
阻唔到屋企人做
佢一見到免費野就鳩衝
1. 好,假設佢真係建立咗資料庫,資料庫有我老豆DNA,但未有我嘅DNA,佢亦都唔知我有冇出現過喺現場,個資料庫有我老豆DNA對我其實應該冇直接影響

2. 假如咁唔好彩,佢以前/將來喺抗爭現場揾到我嘅DNA,並且放咗入「疑似抗爭者DNA資料庫」(個名我亂作,你明我講咩就得),佢要證明我喺抗爭期間有出現過喺現場嘅話,其實單靠DNA係唔足夠,因為佢證明唔到我嘅DNA幾時留低(如果真係有呢個技術咁我唯有認自己見識少),應該仲需要其他證據,例如CCTV,或者我嘅DNA係留喺武器上面。

見到有人講「今時今日,要入你使乜證據?」 ,如果你要咁諗,咁成件事冇討論意義,因為按照呢個講法,佢揾唔到你DNA都可以入鳩到你

不過我同意嘅一點係,如果我交咗sample,仲要發夢現場比人斷正,而中共未來未倒台嘅話,咁我嘅子孫都係咁先
push
唔怪之一下就由口水轉拭鼻
push
[化驗賣港]唔係全民檢測,係一場利益輸送,破壞醫療專職行業,兼可以收集你DNA嘅大型計劃
https://lih.kg/2143474
就算父母唔做測試,但班親戚是但一個做咗都仆街
執輸行頭慘過敗家
幾大都做左先
Push
鼻屎上面當然會有細胞,點會無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞