北海道圍爐區

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
係想身邊既fd有牌
咁我就唔駛揸足全程
之前渣過去邊

今日札幌開始有積雪
假日司機係咪唔好唸北海道自駕
夏天去無雪係咪好啲?
千歲 旭川 網走 根室 阿寒 帶廣 札幌
9日 2年前既2月尾3月頭
係咪攰到癲
應該落哂雪?
My Japanese friend Eleanor who's a vegetarian loves to have coconuts and shea butter in Malaysia and Honolulu.
I'm considering getting a temporary job in The Four Seasons, Hokkaido in January or February because I'm interested in working there temporarily. It'll expand my vocabulary and I'm sure it'll be an extraordinary experience. The air conditioning in The Four Seasons is sometimes set too low. My Japanese friend Eleanor and Jeremy who are vevetarians who love to eat coconuts and shea butter in Malaysia and Honolulu.
北海道既經濟寒冬正式開始
還可以既,plan左一日揸2到3粒鐘

積雪就有,好彩一路都天晴
係最尾返札幌果日暴風雪
咁夠薑
今年雪祭都9成取消
第19回ミュンヘン・クリスマス市 都己經話唔攪,分分鐘雪祭都有可能,
因為最開頭都係雪祭爆最多出黎
剛剛200宗
咪害人
同埋雪景揸車好攰
你問得就唔好諗自駕啦 去旅行開開心心
無謂擔心多樣野
好想去北海道
睇個勢就黎緊急狀態
200人就一定啦
如果真係緊急
好似話晚8朝6 唔俾外出
https://news.tv-asahi.co.jp/news_society/articles/amp/000197988.html

個中國人同三個越南人會唔會即時遣返呢
ニセコ有好多酒店民宿都有退訂潮
仲有今日札幌有得買消費券,叫做「GoToイート食事券」(售價¥8000,可以當¥10000用),不過買左既人都話唔會咁快用住
離島都爆
有無清知札幌有咩地方可以進行14日隔離?
今日薄野明顯少左人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞