北海道圍爐區

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
會唔會去食根室花丸?札幌嗰間排隊排到傻
近排對海鮮敏感,不了
等車有咩做
冇落車
直接去總站
如果去完宗谷岬唔記得攞嗰張「最北端 出発・訪問・到達証明書」,係咪要寄信俾稚內市役所補領返?
I've been wondering about getting a temporary job in Hokkaido in January or February because I'm interested in working there temporarily. It'll improve my vocabulary and I'm sure it'll be an extraordinary experience.

魯邦三世號

根室名物,花咲蟹拉麵,鐵砲汁湯底
半隻蟹連殻上?
呢碗麵會唔會好貴?
¥1200

能取岬,一個恰冇私家車既遊客既地方
邊間
巴士都冇?
有觀光巴士,要予約(好似係)
如果唔係就租私家車或者單車
納沙布岬既食堂,叫做請望苑
In Hokkaido, it's pouring rain outside. In Fukuoka, it's pouring too. In Kagoshima, it's spitting. In Nagasaki, it's just spitting a little. In Tokyo, it's been raining on and off all day. In Kyoto, it's really coming down out there.

暴風雨前夕總係風和日麗
又爆過
巴打小心
月尾去北海道大學睇銀杏啦
今年冇人

其實札幌有好多外國人,大陸人都佔唔少
BTW 之前去根室,有個大陸仔同我住同一間青年旅舎,第二日同我呻話啲床唔夠舒服
我心諗:點都好過瞓街啦

根室真係比較少酒店選擇,以旅舍為主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞