[討論]超人Ultraman [6]変幻自在、神秘の光!

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
俾得起錢咪會放人囉,所以大家記得買多啲玩具課金俾圓谷
想追翻某幾套new generation既超人, 想問下可以係邊到睇到
官方YouTube Channel無中文字幕
你search果個超人既大陸譯名 基本上YouTube 都齊
XX奧特曼咁search
邊個
左邊咪光
右邊咪victorian

係中國做超人fans想同貝利亞合照都唔得
其實日本都一樣
唔係點會有darkness heels展同怪獸酒場

除非係好似石川縣個stadium搞啲正邪對決攝影會,或者同宇宙人玩遊戲,都仲有機會可以影

另外大阪枚方公園有時會搞啲超人怪獸一齊出巡活動,都有機會同到敵角合照
聽朝又有得睇
Thx估唔到齊到咁
長知識
原來日本都唔係咁易同敵方合照
我都係第一次知
岩岩睇返gaia遙遠的城市果集 呢集入選左日本best episode 頭三位 但睇完都係唔係好明想表達啲咩
有冇巴打解讀下
我唔得喇

一陣訓醒就有三子form睇
Chok仔應該唔好瞓等到夠鐘播
又一個星期睇直播
佳亞直接用SV出死光真係好驚喜
雖然啲角色啲動機有啲快同埋冇解釋

但今集淨係睇平成三子都收貨
好睇到癲,以為睇緊平成三俠劇場版
好好睇一黎就佳亞致敬,之後3子,仲有得睇到佳亞final form ,金身幼像擺明係比tiga
回曬血我都係光
下集唔係坂本浩一應該會慳D無咁燒錢嘅
痴線 新型態勁到可以變三傑出嚟
好撚好睇
兩岸三地淨係搵到呢兩個分析解讀資料
不過係殘體字

【本氣特攝】蓋亞奧特曼中意味深遠的一集『遙遠的城市-烏庫巴爾』
https://www.bilibili.com/video/av28353527/
【遙遠的城市烏庫巴爾】深度解讀!蓋亞奧特曼嚮往的世外桃源—遙遠的城市烏庫巴爾
https://www.bilibili.com/video/av93713808/

想問入選嘅best episode頭三排名係依次序邊三集?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞