[討論]超人Ultraman [6]変幻自在、神秘の光!

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
又後製得幾完美
本身都奇怪點解呢個阿叔好似咁重要 op又有大頭 op完一字排開又有佢份
年紀上佢做都啱,都算喺個個年代嘅人,尼奧播個陣十幾歲
屌那媽,泰加個設定咁多野講,結果成套野咩都唔講

難得出返個U40戰士竟然唔搵Joneus客串
我覺得三小隊兩個拍檔的廣播劇拍出來
一定好睇過正篇
Taiga真係無心機睇
但Z基本上集集睇哂
講起制服
留意到捉佢哋之前,2個仲着住長袖制服
同綁起佢哋嗰陣就得返件短袖衫
為咗畫面靚專登除佢哋衫
廣播劇連安德羅戰士呢個設定都拎埋出嚟
唔洗拍出嚟,真係任寫都得
正篇寫到屎咁
廣播劇幾神都救唔返
再衰啲講係本末倒置
taiga廣播劇先係本體
有交代番titus同fuma身世
仲有梅仔班隊友send message比佢
但計番時間線班隊友應該已經老死哂
其實tv得20幾集根本無可能寫得曬3個超人咁多
正篇浪費曬個setting
如果唔係早上播一定係背心露加拿大
唔洗check都知今集係坂本拍
一定係,因為小說講咗泰加係太朗喺地球戰鬥完返去先出世,佢4800歲,起碼過咗幾千年
無用,正篇好多集都寫埋啲唔撚關事嘅野
我己經唔記得咗中間講過咩
今集做反派上司個演員係咪Z個編劇
特登除佢地件衫同解埋頭髮再鎖佢地坂本真係好淫賤
不過佢算係收儉左, 明明以前成日影人對腳同屎忽, 又要整到人濕身透視
Storage制服係長褲唔係短褲, 唔知佢有無表示不滿
我覺得係班pa阻佢話老師唔好去到咁儘啦
今集咁多黑絲玩腳,坂本嘅口味真係人所共知
呢幾日 成個油尖旺都冇新銀睇架仔玩j下算
今年啲玩具咁撚難買,上年嗰啲多到冇人要

唔知之後幾集仲有冇客串到
In坂本we trust
每年超人event都撞到佢
岩,根本唔係集數問題,tv根本就極少描寫果3個超人
只計tv,Fuma同titus只係taiga 其他form/合體素材
有冇同佢傾女?
冇,好多人搵佢影相
呢張影完之後佢同幾個徒弟去搵zero影相
zero即刻企到直一直同坂本打招呼
影完坂本仲中咗zero一拳
呢2幕係咪都係佢作品?

btw R/B個老豆
去咗做半沢直樹,俾半沢撚到跪地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞