人大左發現,其實唔靚/樣衰既女仔真係勁慘。

199 回覆
185 Like 368 Dislike
你自己唔得姐
大眼仔
方面用頭髮遮
鼻自己打影打靚佢
哨牙就睇下係真定假 都有得箍嫁啦
皮膚差係易起粒粒定純粹鞋 毛孔粗

大橋未久你睇高清都會睇到係化妝師同後製功力
其實 性格開朗 緊要d
師兄可唔可以分享下個女仔點解咁吸引你
簡直利益最大化咁玩
利申有拍過拖
講外表 真係老實講 第一眼唔會考慮佢
雖然唔係catgirl個隻肥西的厭惡 但外表身材皮膚係好below avg
但共事同了解多左 加左d互動 對人有左feel
應該係因為性格啦 例如易笑 爽朗 口硬心軟 心地其實善良等等

話男人愛女人基本上就係睇外表? 其實根本就性格西/眼角高無人要
利申有拍過拖
講外表 真係老實講 第一眼唔會考慮佢
雖然唔係catgirl個隻肥西的厭惡 但外表身材皮膚係好below avg
但共事同了解多左 加左d互動 對人有左feel
應該係因為性格啦 例如易笑 爽朗 口硬心軟 心地其實善良等等

話男人愛女人基本上就係睇外表? 其實根本就性格西/眼角高無人要
兩邊都沒完沒了
咪咁cLs
呢個真
一定要結婚架咩
外國大把人唔結

熄左燈 ff係俾靚仔屌
感情台d叫春po睇唔出男仔唔care囉
我覺得係香港黎講有供完嘅樓(屋企都計) 人工食野唔使睇價錢 得閒換下相機電腦電話之類奢侈品唔使話要諗好多 唔會肉痛已經叫好好
咪就係
把口話好撚憎儒家賤種思想
但骨子裏完完全全接受呢啲垃圾觀念
唔係
我體脂21%,跑開步
小腿係有d粗,但係跑手果隻粗
幾高?
咁樣衰女都唔care,唔追求異性咪得囉
155cm
2020啦屌
又話自己女強人 但又向父權社會認低威
你洗撚理得啲仔睇到你之後會唔會鳩縮?
想搵到真愛嘅 點解唔提升自身嘅價值 令多啲人欣賞你呢?

on99
有幾慘啊,男既咪一樣,唔好成日博同情啦
女人大哂咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞