人大左發現,其實唔靚/樣衰既女仔真係勁慘。

199 回覆
185 Like 368 Dislike
岩既岩既

有錢大晒
唔係肥閪幾樣衰都有市場
肥閪898
男咪又一樣
自從知道cat girl都有人要
我就覺得一齊都有可能
搵樣衰男佢又唔甘心
接受唔到
咁就一係單身成世
一係就提升自己
唔係講笑男既接受能力高過女既多好好
好少話送上門都唔食
個個都係咁講 然後個個都話總會有人欣賞你 但偏偏就唔係自己
我覺得你慘啲

阿媽係女人嘅道理要而家先明
前公司兩個老細都係50歲以上老姑婆,仲要自己一個住,好明顯日日番到屋企對住四道牆,變到極度心理變態,成日諗埋d極端policy想捽d同事,10個入面有5個同事都俾佢地捽到有情緒問題要食藥,包括我(頂唔順已辭職)
都仲未計矮撚

幾乾淨有肌肉有錢有自信 都係會變咗0仔
乾咗先
相信唔止50% 係萬中無一 淨係揾到錢已經西走七八成人
其實樣衰係咪成個身形都會樣衰啲

即係例如腳又冇線條 比例又差咁樣
真係識有個女上司好靚女 輪廓靚過唔少後生女

但仲未結婚 真係好想知點解一定有啲問題
上面有個巴打分析得好準
樓主字裡行間已經透露左佢既“基本要求”已經隔走左7成人
不過講開又開,入依d月經Post總有幾個留言係D女話自己同人傾計,跟住人地話佢唔似冇拍拖,其實背後有咩隱喻
得罪講句 呢啲冇問題都變有問題
係嘅 但呢啲真係定律 你見得多有問題女人嘅例子同特徵 你就會好容易stereotype

市場係一個最準確嘅計算器

一件嘢長期擺喺度冇人要 唔多唔少有啲伏
就好似你喺JobsDB見到有公司長期請人 但好高人工咁 正常都會驚一驚啦

有時唔係話想歧視 但你奶過野你就會好小心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞