人大左發現,其實唔靚/樣衰既女仔真係勁慘。

199 回覆
185 Like 368 Dislike
真理
ON9
但係唔靚既話 好多人都唔會睇到大波白滑呢點
但係人大咗就發現,好多唔靚什至樣衰嘅女仔,會比靚嘅女仔更早結婚
你自己都識講啦, 男人同人競爭要有咁多條件( 有錢靚仔乾淨大隻)

女人淨係執好個樣就得喇喎, 仲喺度呻
證明你仲未大
女人唔靚咪整,波細咪隆,冇錢就借
整完就搵到男人埋單

祝快高長大
點解啲師奶咁樣衰,一睇就知係本身樣衰唔係因為老,都有老公有仔女
依家啲後生嘅,就算樣唔係靚,普通樣,都冇仔埋身?
1.依家啲男嘅都外貌協會
2.啲樣已經唔好性格又差吊高嚟賣
邊樣原因大啲?
唔一定喎 有機會覺得條女發脾氣都好得意
其實發脾氣都可以係好著緊嘅表現嚟
不過都係要睇因咩事而發脾氣
個 D 係真正食腦嘅。
有波 有籮 有腳 格好 是但有樣
香港邊會冇仔
點睇你自己嗰句「唔照下鏡睇下自己銀行存摺」
我只係感覺到「睇唔起人」嘅態度
所以咪冇仔埋身,只可以ff啲高富帥嚟搵自己
有樓有高潮
女人睇樣 你就話佢膚淺, 女人睇錢 你就話佢係雞, 唔通睇你肥矮醜 同埋睇你打緊萬幾嘅文員工咩
你估呢班人又有女埋身咩
上網先可以咁得戚咪由佢囉
現實中冇吖嘛,咪要上網癲吓嚟平衡心理
現實中有女肯理佢實狗衝啦
但啲女人唔係淨係網上咁講喎
實際都係咁嘅態度喎,然後又要話冇仔追好慘好慘
怨啲仔外貌協會嘅時候自己咪又係攞啲仔嘅外型同銀包嚟講
呢兩批人都抵單身

利申,已婚
加油,呢個係外表既食物鏈姐,樣就天生既,無得努力變好,咁咪努力係其他方面
有幾低。。。小風咁樣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞