人大左發現,其實唔靚/樣衰既女仔真係勁慘。

199 回覆
185 Like 368 Dislike
男仔乾淨有肌肉搵到錢有自信,其實一定溝到女。更加唔好講其實男性情感上唔係話一定需要拍拖呢樣野(好多男性專注自己既事業/愛好>愛情) 大把仔睇動漫打機咁就一世,得閒打個j就解決到,睇佢地有冇話好想拍拖又未必有(想屌閪就有)

而女性我見就算口講幾自立幾女強人,其實99%心入面都係情感上好有需要,都係好想有人愛自己。
但男人愛女人基本上就係睇外表,或者外表至少唔會令自己鳩縮先。

如果女仔唔靚

老老豆豆男仔/男人見到都唔會想屌
反之亦然,唔想比條仔屌
女人有塊西》all
唔靚既女真係會比人當透明人,所以你見唔到佢地
都係既,但只限真‧樣衰女,其餘級別都係女既優先/著數
個食物鏈大約係咁:

靚女>>>>>靚仔>中上女>>>>中上仔>>正常女>>>>正常仔>>>樣衰仔>>樣衰女
其實有D仔真係唔係太care呢個食物鏈,因為佢地唔係好追求異性.佢地專注自己
咁如果佢地靚仔高質咪浪子,低質咪毒撚.但佢地本身唔care
嗯...咁其實你想帶出D乜野?
"男仔乾淨有肌肉搵到錢有自信"
我諗你呢度已經篩走左50%嘅人
男性可以根本唔care有冇人愛佢
女性唔得
點止50%, 80%都有啦
女仔白滑大波唔洗你養有自信
一DD人架姐,呢個年代
男都可以好CARE有無人愛,好需要被愛
女都可以好獨立,好硬朗,有無愛都得

BTW 姐係你既問題係樣衰女仔無人愛好慘咪搵番D樣衰男一齊囉,無問題架
其實有D女真係唔係太care呢個食物鏈,因為佢地唔係好追求異性.佢地專注自己
咁如果佢地靚女高質咪浪子,低質咪毒撚.但佢地本身唔care
又唔係ge 柒婆咁樣衰都有老公啦
點柒都有男人要嫁啦
女仔乾淨有波有線條搵到錢有自信,其實一定溝到男。更加唔好講其實女性情感上唔係話一定需要拍拖呢樣野(好多女性專注自己既事業/愛好>愛情) 大把女睇動漫打機咁就一世,得閒用假鳩就解決到,睇佢地有冇話好想拍拖又未必有(想被屌就有)

而男性我見就算口講幾自立幾man,其實99%心入面都係情感上好有需要,都係好想有人愛自己。
但女人愛男人基本上就係睇外表,或者外表至少唔會令自己乾咗先。
唔係囉,眼見d豬西都有人埋單
咁要睇下醜到咩程度
有時d嘢各花入各眼
見過朝天鼻+凸嘴嘅女
要搵嘅話都會有伴侶
佢仲要成日化紅唇妝+打扮
雖然個樣打扮左都唔太得
但佢真係都搵到人,係選擇少d咁解
大把唔靚嘅女人食住佢條佬,嫁個中產已經唔憂做,樣衰就真係前世作嘅孽
唔好喺度妖言惑眾啦, 樣衰女人慘過男人?

有八達通已經贏咗。

樣衰可以後天整容氹水魚。
錯 靚仔係哂佢地之上
做ptgf有價有市啦
唔靚又點
出到黎條仔彈鐘咪收番車馬費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞