萊莎的鍊金工房2~失落的傳說與秘密妖精~討論區

903 回覆
10 Like 1 Dislike
今集萊莎個look淫左好多
不過劇情好可惜
前面幾精彩
然後完個下係下你咁樣就完左
如果有第4集希望睇到做人老母樣
下個系列整個髀更粗波更大既女主
你噉講就醒起應該差咗個高嘅(不論粗幼大細肥瘦) ,好似冇人高過170甚至165?
主角就冇既
配角就有
新入坑新人報到
想問啱啱開始咗冇耐 見到佢個鍊金系統完全摸唔清點搞 係咪正常
你唔明啲咩
我見到佢勁多個圈 同埋要計有能力加成
就有啲頭痛
初頭果啲鍊成唔使點睇特性,去到中段先慢慢睇未遲

同埋初頭嘅素材好難俾你去到幾個加成位,都唔使咁在意住,慢慢摸索下就識玩
咁技能樹有冇話升咗邊啲先會之後玩得輕鬆啲?
我自己玩就要咗攻擊道具先不過你想合勁啲嘅嘢就要咗材料加1或者品質上限呢啲先應該好啲
升採摘道具先
善用圖鑑同排序
排啲最高品質既合落去
效果係合成品自帶
要合圈圈黎升
特性係材料付加落去
唔該我想問中左bug點解決到?

我玩到靈龍棺木
一活化之後
第一格探索手冊冇入任何野已幫我入晒

當然係100%唔到
白金卡左呢度
新遺跡個bgm
『ソフィー』、『フィリス』、『リディー&スール』に新要素を加えたDX版が4月22日発売決定! 3本セットの『アトリエ ~不思議の錬金術士 トリロジー~ DX』も登場【先出し週刊ファミ通】

之前諗住支持STEAM版, 買左兩隻都未玩, 又出加強版喇
又出嚟掠水
加強左啲乜
已經玩左蘇菲
如果佢逼人買3合一唔化算
個排又話如果唔出得咁密就會執,
先至未買完就買支持下
無得DLC變DX真係要跳樓
出俾switch姐

本身已經係ps4 game

唔同黃昏 亞蘭德 ps3出dx落ps4
不可思議系列正辣殺驚 不了
1有新嘅角色 episode,2有潛水艇、採礦機、保持體力、加移動速度,3有 Nelke 嘅 crossover 畫中世界,跟住就新怪、新衫、包DLC嗰啲,加埋 photo mode
如果有得直接響調合個畫面度複製就好
後期啲調合素材基本上全部都係複製出來,成日合合下唔夠料又要出番去複製,返到來又要全部入過晒
前幾代仲趕客
複製係要出去商店擺一星期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞