22歲兩度患癌 你問我答 (4)

1001 回覆
480 Like 3 Dislike
今日情況比琴日好小小,呼吸方面見佢冇咁辛苦
但都未係好似之前咁順暢,見到佢都係要用力,會拿埋塊面,唔知有幾辛苦呢
食野比琴日多左小小,屋企煮左啲粟米雞粒同飯過黎
佢都食左啲
都係訓下醒下咁

多謝哂啊妹。
咁呀哥玩玩唔玩到電話,睇唔睇到片呀?
但都未係好似之前咁順暢,見到佢都係要用力,會拿埋塊面,唔知有幾辛苦呢
佢都食左啲
都係訓下醒下咁

多謝哂啊妹。

玩就玩到既,不過佢都冇咩點禁電話
冇睇片因爲長期訓教
頂住呀 巴打,捱過呢一關你就勝利架喇
巴打頂住 呀妹你都要頂住啊
佢都食左啲
都係訓下醒下咁

多謝哂啊妹。

玩就玩到既,不過佢都冇咩點禁電話
冇睇片因爲長期訓教

新藥有冇問題?
順利用緊?

琴日落左一次
有冇問題我都唔知,佢落藥之前都已經會辛苦所以應該唔關事
今日留起到夜啲,見到佢好好好辛苦既樣
好似一個游水浸親既人,抖唔到氣好爭扎咁樣
唔敢走住
唔敢走住

不如同女朋友take turn 啦...
頂撚住呀樓主
唔敢走住

頂撚住呀樓主

我同女朋友都起到,我地都唔敢走住
唔敢走住

頂撚住呀樓主

係咪已經較去年左部氧氣機?
加油 樓豬
唔敢走住

頂撚住呀樓主

岩岩再較大左,一次較高左2度
依家有部機check住,正常個含氧量係100左右,佢岩岩得91,依家升番上98
見到佢心跳之前keep住起130以上,到底要幾辛苦先會訓起到都上到咁高心跳
樓豬有女友 好幸福
樓豬有女友 好幸福

樓豬加油
樓豬有女友 好幸福

樓豬加油

pish
樓豬有女友 好幸福

樓豬加油

pish

pish pish pish pish pish pish pish pish pish pish pish pish
樓豬有女友 好幸福

樓豬加油

pish

pish pish pish pish pish pish pish pish pish pish pish pish

ching我最近都發現左,我個咀有粒痱滋,唔痛,上網睇過。。。 可能係癌症,睇左醫生,佢又覺得無咩野咁
樓主
腩肉魚腐墨丸三小凍檸茶走甜等緊你
我命令你,你同我頂撚住
唔敢走住

頂撚住呀樓主

你地要寬容啲呀,唔好樓主紮醒見到你地愁眉苦臉

可能隻新藥未生效住,要多一/兩日先控制到啲衰嘅細胞,樓主,阿妹,樓主女友,屋企人都要加油 一齊過五關斬六將
唔敢走住

頂撚住呀樓主

依家有部機check住,正常個含氧量係100左右,佢岩岩得91,依家升番上98
見到佢心跳之前keep住起130以上,到底要幾辛苦先會訓起到都上到咁高心跳

依家聞緊幾多度?
好欣賞你既樂觀正面,希望你快d 好返,同屋企人女朋友開開心心,做自己想做既事
唔敢走住

頂撚住呀樓主

依家聞緊幾多度?

5度,最新情況岩岩佢作嘔
今晚女朋友會起醫院過夜
加油
樓主頂住啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞