Citi 手機開戶 [4]

1001 回覆
18 Like 5 Dislike
citi 印象中 rate 算差
佢指 cash deposit
你 chats 唔關事
咩係chats?
銀行轉銀行
想問開priority 係咪一定要有50萬先開到? 係咪要1個月內入50萬落去?
手機app咪得

上限應該係你自己set
唔係 x 2
Resumbit 第三次開度 不過on 99 諗尾無set ebanking

等收卡再搞
睇到呢個post 即刻問前面個靚女,冇存倉費,未聽過空倉費
靚女話 渣打轉美金入citi ,最好開本票 手續費平d
收到已開户 但唔記得左acc係乜
倫唔到個apps
收到已開户 但唔記得左acc係乜
入唔到個apps
樓主上面條link有寫

戶口服務 — 證券託管 證券託管月費:豁免 證券戶口服務費8 (每半年):HKD100

。(8) 如客戶於半年期間(每年1月至6月及/或7月至12月)未曾於本行進行任何股票交易(買賣、存入股票及網上認 購新股)及未持有任何股票,本行將每半年收取一次證券戶口服務費。有關服務費將於該年7月及/或翌年1月收取。 新股票客戶可獲豁免開戶當期之服務費。本行將從客戶之港元結算戶口中扣除有關服務費;若客戶之證券戶口只連 結於美元或人民幣戶口,有關服務費將從該戶口中扣除。服務費美元13元或人民幣84元會被收取。
你地申請成功後大約幾耐收到張卡?
手機開戶 send email 叫我去分行攪 有咩要注意
屌那星, 頁頁都問同一個問題

同priority 要幾多錢先開到一樣

個撚個都係唔撚追post 做伸手黨
感謝您於Citi Mobile® 流動理財申請花旗銀行理財服務

我們已成功收到您的開戶申請,並需要最少5個工作天檢閱。請留意本行職員有機會就是次開戶申請聯絡您,並查詢更多資料。

如有任何疑問,歡迎隨時致電:(852) 2860 0256。

大家等咗幾耐 我等咗成個月 係咪再申請多次會好啲
寫支票直頭冇手續費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞