Citi 手機開戶 [4]

1001 回覆
18 Like 5 Dislike
僱主名稱唔比人打名又無得下一頁
我想知答案

有人叫我直頭放落通知

又有人話要額外開
我唔知有咩分別,我放落通知算,費事開咁多,又唔會放咁多美金係度,我會放晒FRISTTRADE
明白,又唔係做定期拎現鈔
咁我都唔開了
即係叫你落分行搞都可以用手機再試過?
轉錢去cs會唔會過少少試下先?得先再一次過入?
交完SOW冇晒聲氣
你地開得咁快嘅
想有息咪開多個 通知冇息
最好係白光燈下影 我將身份證放係張綠色紙上面影就認到
用緊第二代身分證,諗住網絡預約去分行開,但揾唔到link 去預約,有冇人知個link?
我都係直接落分行約時間
邊個話通知冇息
想問個密碼要求係要點組合 (大細階 數字之類 ?) 我近排開咗但唔記得密碼
同埋我2號開到 但未收到提款卡是咪正常??
申請果陣冇叫你 set ebanking ID PW 咩?
正常你 webpage 填資料果到最尾會叫你 set 喎
你影相之前係填資料 ga ma
50萬,冇月費,如果唔夠50萬銀行有權downgrade
佢而家好似冇咗888$開戶優惠條LINK ?
變咗開立Citi Priority享高達 HK$4,000?

咁我岩岩今日先開到 咁我係888定4000
答佢做乜,Google 一查就有找有既野

唔Google 頭post 都寫得好清楚

呢d 伸手黨你幫左佢多謝都唔會講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞