單戀真係慘過含撚

110 回覆
29 Like 1 Dislike
del左佢咪得
之前鍾意既女仔一出pool我就即刻del左佢ig廢撚事眼冤

又想知佢做緊乜個度犯賤
含撚的單戀非你專利

共勉
del左佢咪得

又想知佢做緊乜個度犯賤

除非條女冇private acc
唔係只要決心一次del左佢就唔會再煩
因為你都唔會再睇到
含撚好慘咩?

你冇事嘛
del左佢咪得

又想知佢做緊乜個度犯賤

除非條女冇private acc
唔係只要決心一次del左佢就唔會再煩
因為你都唔會再睇到

弊就弊在現實都會見到佢
允行冇事嘅 最多2018我揾Chris Wong俾返啲advice你

一心上

多謝你啊一心
每年都收到好多Chris wong俾我既信
但係全部都好似唔多掂
試下淨係含撚,唔好單戀

如果含撚可以忘記呢啲事 我真係寧願含一次

利申 未含過 正到不能再直

咁可能含撚慘過單戀呢
仲要鍾意一個已經有男朋友既女仔,仲要耐唔耐見佢係ig,sc放閃 真係好撚SAD
明明已經放低左一段時間 點解你又要出現返係我附近
放過我啦😕😕
返緊工無野做所以上黎呻下

巴打 長痛不如短痛 一日唔block一日掌心都係會有根刺 出手啦
俾鍾意既人當係變態跟蹤狂

Your name

Your name

屌咁慘?
佢唔識你定點
試下淨係含撚,唔好單戀

如果含撚可以忘記呢啲事 我真係寧願含一次

利申 未含過 正到不能再直

咁可能含撚慘過單戀呢

無野慘過單戀
仲要鍾意一個已經有男朋友既女仔,仲要耐唔耐見佢係ig,sc放閃 真係好撚SAD
明明已經放低左一段時間 點解你又要出現返係我附近
放過我啦😕😕
返緊工無野做所以上黎呻下

巴打 長痛不如短痛 一日唔block一日掌心都係會有根刺 出手啦

平時返學仲會見到佢
如果係,Wts app應唔應該block埋
殘忍的單戀非你專利
殘忍的單戀非你專利

何時心死 還期望他喜歡你
同樓主一樣 鐘意有男朋友既女仔..

真係好慘 又唔可以同人分擔 只能自己默默承受痛苦

有咩方法可以自己振作 去斬纜!
完全明白好衰唔衰暗戀左個有仔嘅 0希望
完全一廂情願 係咁迫自己收皮 對方都刻意避開我
點解自己咁犯賤
點解我咁耐都唔醒
同樓主一樣 鐘意有男朋友既女仔..

真係好慘 又唔可以同人分擔 只能自己默默承受痛苦

有咩方法可以自己振作 去斬纜!

係啊 同身邊啲人講等於同全世界講
仲會係咁笑你
所以先上黎取下暖

有我同你分擔
點解自己咁犯賤
點解我咁耐都唔醒

暗戀個有仔既真係好撚慘
知道依家係佢身邊既永遠係佢條仔
點解自己咁犯賤
點解我咁耐都唔醒

暗戀個有仔既真係好撚慘

一路睇 一路流緊眼淚
點解自己咁犯賤
點解我咁耐都唔醒

暗戀個有仔既真係好撚慘

一路睇 一路流緊眼淚

有一天發夢 牽一牽你手 已快樂透
明明 有更好 唔要
呢d 叫 賤骨頭

問世間情是何物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞