單戀真係慘過含撚

110 回覆
29 Like 1 Dislike
仲要鍾意一個已經有男朋友既女仔,仲要耐唔耐見佢係ig,sc放閃 真係好撚SAD
明明已經放低左一段時間 點解你又要出現返係我附近
放過我啦😕😕
返緊工無野做所以上黎呻下
尋晚手賤睇臨訓睇sc結果俾佢閃到訓唔著
今朝起身到依家都唔撚使食野,完全無食慾
好撚辛苦
含撚好慘咩?
含撚好慘咩?

受過咩傷害
呢啲時間耐左就會好好多架啦
含啦
你含過?
Gay
呢啲時間耐左就會好好多架啦

我都明 但係真係好難捱 仆街
Btw 多謝
你含過?
Gay

原來係gay post
原來係gay post

比喻得差左啲姐
原來係gay post

比喻得差左啲姐

唔係差左啲姐喇gay佬
原來係gay post

比喻得差左啲姐

唔係差左啲姐喇gay佬

直到不能再直
含撚好慘咩?

竟然含過撚
竟然含過撚

屌 個post係咪玩撚完
好dirty
單戀 我都好撚痛
單戀 我都好撚痛

屌大把女仲索
單戀 我都好撚痛

中學個陣已經對佢有好感,中學畢業之後有幾次班聚,有次班聚佢無啦啦約我去睇戲,第一次都不而為然,以為佢冇fd陪啫,點知佢約我第二次,我就沉晒船......
直到最近,我冇再同佢whatsapp ,斬晒欖,因為我發覺越搵得多佢,d 痛就會累積上去,但係又好想搵佢
單戀 我都好撚痛

中學個陣已經對佢有好感,中學畢業之後有幾次班聚,有次班聚佢無啦啦約我去睇戲,第一次都不而為然,以為佢冇fd陪啫,點知佢約我第二次,我就沉晒船......
直到最近,我冇再同佢whatsapp ,斬晒欖,因為我發覺越搵得多佢,d 痛就會累積上去,但係又好想搵佢

第二次做咩事
啱啊好想同佢斬欖,但係又犯賤想搵佢,無限重複呢種失落
屌大把女仲索

深明呢個道理 但係個心唔明
單戀 我都好撚痛

第二次做咩事

第二次約我,事出必有因,當其時我以為個原因就係佢鐘意我所以我開始追佢,追追下發覺自己越沉越深,亦都發覺佢只係當我fd 所以只好果斷斬欖
單戀 我都好撚痛

第二次做咩事

第二次約我,事出必有因,當其時我以為個原因就係佢鐘意我所以我開始追佢,追追下發覺自己越沉越深,亦都發覺佢只係當我fd 所以只好果斷斬欖

個種錯覺真係累死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞