單戀真係慘過含撚

110 回覆
29 Like 1 Dislike
其實樓主都算好啦
單戀總好過
對方俾假希望你
一時對你好 但一時又唔知點咁
想斬攬佢又唔俾你走

釣住你 順便收埋你做兵

呢啲就斬咗佢啦
再唔係就真係征服佢
其實如果你條件好差嘅話,A0得耐真係會習慣
知道每一個你暗戀嘅人都無可能鍾意你

利申:暗戀咗四年,咩都unfriend/unfollow咗但仲係好似好鍾意

總有人會識得欣賞你 唔使灰喎巴打

咁條女依家有無仔
明明她不配做對象

我唔服啊
明明她不配做對象

我唔服啊

睇得多就會麻木架啦

利申:暗戀咗四年,咩都unfriend/unfollow咗但仲係好似好鍾意

咁條女依家有無仔

咁條女依家有無仔

依家都唔知點好
唔知大家點睇
其實我又覺得散咗之後都可以繼續睇佢sc ig fb嘅 起碼你都想知佢跟咗個點嘅人
我之前嗰單 個女仔都有問過我想唔想知佢出咗pool 算係咁啦 無謂一嘢連普通朋友都冇得做
冇對象好似仲慘,單戀都冇得戀
咁你含撚算啦
沒有得你的允許,我都會愛下去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞