單戀真係慘過含撚

110 回覆
29 Like 1 Dislike
我鍾意嗰個男仔本身以為佢對我都有少少意思,因為成日會call我傾通宵又會單獨約我出街,到佢出左pool我先知原來我只係佢隻女兵即刻del佢ig廢事睇到佢放閃
已經斬左(但無block,忍得住手唔咁佢wall,所以同block左無咩分別)一個月都無咩好轉
我鍾意嗰個男仔本身以為佢對我都有少少意思,因為成日會call我傾通宵又會單獨約我出街,到佢出左pool我先知原來我只係佢隻女兵即刻del佢ig廢事睇到佢放閃

有咁既決心block係好事
收兵真係唔要得
已經斬左(但無block,忍得住手唔咁佢wall,所以同block左無咩分別)一個月都無咩好轉

忍到一個月咁犀利?
我三日唔埋兩日就忍唔住睇佢sc
我明
單戀ex
但佢依家無女朋友既
只係當我係make out buddy
但我知佢係唔會再鐘意我
我單戀一個中意過我 個時我都中意佢但因為dse叫佢等到dse完先拍拖嘅男仔 屌 但係相處耐左佢就同我疏離哂 依家單戀左佢成年

收兵真係唔要得

唉有決心block但係睇到同佢D whatsapp對話就好想喊
我單戀一個中意過我 個時我都中意佢但因為dse叫佢等到dse完先拍拖嘅男仔 屌 但係相處耐左佢就同我疏離哂 依家單戀左佢成年

一年會係點
我依家成日諗起佢

收兵真係唔要得

唉有決心block但係睇到同佢D whatsapp對話就好想喊

成日手賤開黎睇
之前同個女仔表白 失敗咗 佢話啱啱甩拖 未接受到新戀情住 過多幾個月再算
但係過咗幾個月之後 佢同另一個男仔出咗pool(我識嘅但唔熟 )
雖然而家佢有男朋友 我哋仲keep住咁fd 繼續有計傾 互窒 係咪個更加好嘅結局
之前同個女仔表白 失敗咗 佢話啱啱甩拖 未接受到新戀情住 過多幾個月再算
但係過咗幾個月之後 佢同另一個男仔出咗pool(我識嘅但唔熟 )
雖然而家佢有男朋友 我哋仲keep住咁fd 繼續有計傾 互窒 係咪個更加好嘅結局

仲鍾唔鍾意佢先

仲鍾唔鍾意佢先

冇咗當日嗰種激情 但見到佢仲有啲感覺
屌, 點解我睇到<華懋真係慘過含然>
邊到驗眼準
以為係有人共鳴歌詞
邊到驗眼準

我明
都知鍾意果個對我冇乜興趣
可能我只係想搵個人鍾意下自虐下
其實樓主都算好啦
單戀總好過
對方俾假希望你
一時對你好 但一時又唔知點咁
想斬攬佢又唔俾你走

釣住你 順便收埋你做兵
其實如果你條件好差嘅話,A0得耐真係會習慣
知道每一個你暗戀嘅人都無可能鍾意你

利申:暗戀咗四年,咩都unfriend/unfollow咗但仲係好似好鍾意

利申:暗戀咗四年,咩都unfriend/unfollow咗但仲係好似好鍾意

中呀
所以都係算鳩數
曲線出櫃

比啲自信自己啦 雖然我都知好難架啦 自己一個真係更好
明明她不配做對象

仲鍾唔鍾意佢先

冇咗當日嗰種激情 但見到佢仲有啲感覺

咁就算啦 已經開始放下了
邊到驗眼準

Jm9 叫你唔好打咁多飛機
我明
都知鍾意果個對我冇乜興趣
可能我只係想搵個人鍾意下自虐下

話唔定我都係
平時生活太平淡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞