南海一觸即發?殲11永興島列陣

311 回覆
262 Like 12 Dislike
一野轟落去!

當年岩岩有蘋果,日日圖文並茂咁講美軍點打,d戰機幾勁

又,波斯灣戰爭後見美國既打仗方式,有人討論過cv呢種打法係咪應該沒落,直接係艦射導彈就得,唔洗玩cv不過現實係美國繼續用cv, 可能係始終要搶制空權
射左先講
中國近期在東亞蠢蠢欲動,不斷增強其軍事實力,但實際戰力如何仍有待檢驗,中國空軍大校(相當於准將軍階)李中華12月9日在西北工業大學舉行的一場內部報告會議中,披露過去中國空軍在聯合演習中以0:4輸給泰國空軍的內幕,指出中國空軍不管在50公里以上及30至50公里的攻擊範圍內,攻擊成功率都低於泰國。

https://www.google.com/amp/s/news.ltn.com.tw/amp/news/world/breakingnews/3006445
8架咁多
老老豆豆,垃圾中東佬個個都冇乜鬥志
好多時一開始鳩打,之後就潰敗 (你睇沙地亞拉伯用美帝靚嘢都打到柒下柒下咁)
老解雖然真係冇打過仗,但係意識形態上應該比中東佬強
平時笑鳩佢地摺被其實就係訓練到佢地冇思考,只做軍隊其中一個聽order嘅齒輪
所以我覺得冇得同美帝打伊拉克直接比較

為何解放軍=摺被?評論員桑普:訓練奴性,當人機器般運作(果籽)
https://youtu.be/NE_YMIsZdh4
使咩出到f35
所以呢個係落唔落地既問題,只要係用cv同導彈炸軍事設施同武器,美國無可能輸

但如果登陸玩佔領,美軍要面對既唔係d老解,係成千上萬既廢老小粉紅,呢班友個個行埋美軍身邊,突然攞把刀出黎隊落去都幾係野架當年越戰美軍奶唔少呢d野
可能兩姐妹一齊舔緊
美國咩料共匪最心裹有數啦
沒事兒
咁高空望落嚟真係可以昆下人 由其當年偵察技術唔高

當年蒙哥馬利係北非 盟軍D day之前都係咁fake鳩隆美爾
無記錯J-11B係專門對海咋嘛?
唔係空優機
迷信撚閹割完言論自由夠未?
當常甲板唔會放咁多飛機,飛機會放喺甲板下面嗰層船艙,有升降台送啲飛機上甲板。
句嘢有乜撚唔俾反對聲音?打乜撚飛機?

重有,「准」呀,準你老味。
輸左都可以講到贏
真係唔洗擔心
為左封死海路 空路
日台韓周邊國家會受到最大影響同埋騷擾
過到美國唔打仗佢就隨時間真的得到控制權
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞