南海一觸即發?殲11永興島列陣

311 回覆
262 Like 12 Dislike
就算係最頂級嘅防彈車都唔會擋到地獄火(美軍嘅反坦克導彈,炸死個伊朗佬嘅捕食者無人機掛到兩支,講緊打穿1000-1300mm裝甲)不過掛咗武裝嘅無人機唔係隱身又慢又飛唔高,無制空權下飛入去強国就死硬。偵察無人機入到去唔代表武裝無人機入到去,不過支共無臉就肯定
我国鐘意羞恥play姐 沒事兒
當年二戰美國預計登陸日本都會死傷幾百萬美軍,所以對中共一定唔玩登陸。講緊分分鐘過千萬美軍性命。
擺姿態多過實際,美國海軍手長過你,f18本身作戰半徑400公里,JASSM射1000公里,一架可以帶4支,戰鬥群只要放喺黃岩島成個南海都係打擊範圍,隨便打中發電機組或者油庫,個d南海明日大嶼等投降。
支共同俄佬科金個24架蘇35算係精銳皇牌,但係唔會前沿部署。
淨係全世界第二空優戰力可以隨時行黎行去,有咩事可以放係人地屋企門口威嚇己經值返哂,依家有agm158呢類長程飛彈,F-35又可以帶隱形戰術核彈斬首,海上機場始終有佢戰略價值。
未操好個身就跳上擂台挑釁個拳王。
如果真係開戰, 美帝 24 小時內可令支那投降
以上已經係極保守估計, 實際可能只需 12 小時內
香港軍管都幾麻煩,有外國護照都救你唔到,海域封鎖想投奔怒海都無機會,最後所有香港人入曬集中營思想改造
因為中共航母冇艦載機,所以用島黎做航母。
口袋裏的戰爭
巴尼用感恩節氣球擾敵
駛咩打
派綠咭已經舉曬白旗啦
lm
香港獨立 唯一出路
美國用核動力航空母艦
支那重燒緊柴油
10架J11B 目標係南亞國家 ,其實已經足夠,
成日FF 中美開戰 ,俾D政治智慧得唔得
連代理人戰爭程度都未發生,仲諗中美大戰
笑左
殲11B戰機是中國自己生產,改良自俄羅斯蘇27(Su-27)戰機
邊止軍隊,成個國家都係垃圾
炎炎夏日, 天時暑熱

打到等秋天先啦
可能汽球黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞