點解歡樂馬介休好似做極都唔太紅

361 回覆
533 Like 81 Dislike
飛夢都奶共
閱讀理解有冇F
好好睇架
最重要係佢地好自然 唔會好似微辣咁假
製作又好有心
希望多啲人支持
龍哥小太空人同特特多麻都笑到仆街
好想快啲有新一輯歡樂旅旅旅
bomba係衰以前想收8蚊睇片姐(行得太前, 依家個個youtube開埋會員制)
個陣想收錢先睇到片被人屌到仆街先收皮姐
後尾想出返黎 點知入面又有個黑警 先清袋

以前紅個陣 閒閒地一條片都百幾萬views 同馬介休完全唔係同一個level
仔柒女唔正
微辣嗰啲叫靚仔靚女?
紅唔紅係睇下咩人科水啫, 馬介休老闆就係RICO, 30歲都唔知有未
如果有金主買起, 可能又唔會好似拍依家既野
所以, 有利就有弊
夾得好辛苦
咁咪檢討下點解人地柒又柒過你
紅又紅過你十幾倍囉
沙治奧先係老闆
建議你睇最新嗰季真係game
拍得好過好多電視綜藝節目
貝兒叫睇得吓,粉藍兔好少出
單純
經營不善
一早睇晒啦
製作的確大過之前既(但真係得呢樣)

但流程同遊戲性黎講 第一季仲好笑
你諗返最後個盲眼GAME
其實仲衰過第一季第一集個個何濟game
再諗返最後兩集 租咁撚大個商場但玩埋on9野
甚至乎花姐開波直頭乜柒都唔玩 係咁避黎避去
第二季最垃圾就係大結局
反而跳水個集同競技場個集仲好笑

其實玩鳩野小遊戲對佢地黎講係最好 最貼地
唔洗下下懶係搞到大製作 但拍出黎係小兒科
搞到拍出黎變到眼高手低
驗睇啦
啱channel又係做極唔紅sosad
唔明點解微辣會紅咁多
我反而鍾意睇佢地係studio玩ON 9 GAME
閔南兔自己最新個段泳衣片好撚正
粉藍兔走左啦
再講多少少
馬介休最撚好笑就係唔跟規則玩晒side bet
又願賭服輸
但當你set個規則框住佢地 又唔俾佢地犯規
成件事就會就住就住 悶到仆街
好似gap叔咁 明明一開波自己搖骰玩大細拎馬介休球幾撚好笑
點知話要收返 呢度弱智
花姐中間又係去左玩估杯個到 又俾人收返一粒 又係弱智
原來走左啦?咁快既?
淨係睇佢地嘅出糧食好啲同埋旅旅旅

其他片嘅氣氛好老尷,㩒都唔想㩒入去睇
利申 澳門學生
身邊大部分同齡嘅都唔鐘意微辣
重好奇怪點解香港咁多人撐佢地話佢地暗黃
(明明蘇x藍到hi咁)

佢地拎澳門政府資助起家,政治又唔敢講
開始紅就過檔簽英皇,做香港市場;
我明為左成班員工有政府壓力唔可以咁明顯出聲,
但咁多年有影響力,但完全又冇為澳門人出過聲,
淨係拍啲片諷刺下冇車位啲濕星野,

唔好再拎咩澳門有23條出嚟幫佢地護航
立左條法咁多年從來冇人被告過
唔好咁睇得起澳門政府
為錢先聽阿爺話,未去到林奠咁奶共

你地支持下本土真·黃youtuber好過啦
求下你地!
嘩有廿萬咁勁la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞