點解歡樂馬介休好似做極都唔太紅

361 回覆
533 Like 81 Dislike
個名改得差真心
有條片係試食龍哥大陸買既零食
明明好簡單既題材同製作 但好撚好笑
佢阿妹正過佢好多,不過佢兩姊妹個老竇係黑社會,不了
0永豪 龍哥 黑gap去旅旅旅好正
肯定微辣拍一樣既野做唔咁好笑 根本微辣班人私下唔太熟 玩得唔夠放
拍有劇本 set好晒野既咪好睇囉
因為名on9
乜撚野歡樂馬介休
好似復康中心
咁TVB入面係有過黃人喎
依家走晒咪繼續反TVB lo
最好笑反極微辣就越多人睇
認真,新既女成員都好似無乜觀眾緣咁
反而男成員Conil同Jason都做得幾好
微信微博微辣不是同一類嗎?
霍哥做左d咩
純粹個名改得系
淨講鏗哥,馬介休已經打唔過
講親馬介休既post
一定要有一班人出黎屌9微辣
豬閪 八婆樣
以前覺得佢剪得太短
D game都未知點玩 睇多兩睇已經完左
黎香港食光榮冰室
歡樂馬介休youtube channel係2016年10月建立,仲未夠四週年
subscribers: 大約125K
total views: 大約49M

微辣youtube channel係2013年8月建立,截至2017年8月(四週年)
subscribers: 大約25K
total views: 大約1M

source: socialblade (請自行fact check, 有錯求指正)

其實馬介休唔係唔紅,但一定值得更紅,只不過太多人拎隔籬台去直接比較,當然會被比下去
一個四歲,一個七歲,四歲嗰個唔夠人高,跑得唔夠人快,識嘅嘢唔夠人多係好正常。要比較嘅最好同自己比

不過上面有啲負面意見講得幾中point,馬介休真係可以諗吓點改善

=============================================
TLDR: 馬介休係澳門最大嘅敵人係自己

(利申:睇viutv見到豪dee覺得佢夠戇鳩好正先睇微辣,之後接觸到馬介休啲片再慢慢轉會加中毒。以上內容一定有偏頗,歡迎討論)
我通常一見到有佢就唔睇
點都要有個人做下把位
幾時找數 想睇花樣壯男嘅黑歷史 希望有mon po嘅玩員可以同返佢地講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞