點解歡樂馬介休好似做極都唔太紅

361 回覆
533 Like 81 Dislike
感覺佢地係業餘YouTuber
成檔野散修修咁
啲片都係東拍一忽 西拍一忽
點同人鬥?
真係game好撚正
雖然班crew真係chur到盡但係好好睇
作為觀眾希望有第三季
平時係studio玩game都好好睇
唔知係咪呢排爆武肺無哂呢啲節目
反而唔鐘意睇live
仲有我第一次睇佢地果時係10萬左右subscribe
同期小薯茄差唔多
但依家人地多你成倍
數字係唔會呃人
點會一家人呀 佢地暗地關係唔好 唔係嘅話個2條女會走咩
澳門仲有飛夢映画
咩嘢黎 係咪內地啲抖音片?
小薯茄有銀河修理員boost點同
雲吞
走咗啦
vivi bobo
因為有條友好撚似江永祥 唔是太想開黎睇
小薯茄係睇冰戲富其他劇都麻麻地
game section尷尬到不行
高Ling 成日針對麗英
辣手呀!
佢地片種太單一,黎黎去去得玩game片,旅旅旅(已完),食物片,受眾真係唔夠。而且佢地早排偏向開live多,變左只係keep住d舊觀眾,但唔會幫到佢地吸引新觀眾去睇。

另外,3個女仔走左之後變得青黃不接,新加入果班又做唔到果種火花,仲係要d時間磨合拿捏下。除本身主要果幾個之外,要充撐到場面好似以前咁既得阿鎔同爆妹,但連幕前佢地都要做埋就做死佢地。

同埋佢地拍廣告拍得太hard sell,同埋開始有變得又長又唚既趨勢。teamlab果條片拍到成個廣告雜誌咁。賣廣告係無可口非,但太過hard sell成條片真係唔吸引。
有咗新人,新舊人chemistry好似怪怪地;
舊人好似下意識有少少老屎忽味
因為冇一條特別爆嘅片

雖然微辣都冇乜,但人地之前啲10秒片又可以fb,ig咁好快睇完,淨係計宣傳曝光率都贏曬
之後微辣又係咁打明星牌,又直播又剩

反之,馬介休就淨拍綜藝為主,又冇乜啲特別塑造藝人特色,所以先打唔到入主流市場

利申,好撚中意馬介休,真係game第二季好撚高質
<!--start right-->豪哥變咗冇以前咁好笑<!--end right-->
老表麗珍 miko好撚正
最緊要黃
但勁少人睇 條條片得幾萬
老老實實,得rico講嘢叫叻啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞