點解歡樂馬介休好似做極都唔太紅

361 回覆
533 Like 81 Dislike
露肉都無乜野睇啦....
個音樂台搞得唔錯喎
Mary唱歌難聽
真係好難聽喎佢
但最頂唔順係唱歌個表情
係唔錯 但真係有上面講個種娘味
唔知係龍哥形象太深入民心定點
聽到佢chok晒聲扮晒溫柔唱歌 就好奇怪
跟住rico又係chok晒電台音樂情人聲
係conil有驚喜
話時話華浚個樣真係好9似er sir
個樣其實好撚閪柒
知名度問題

以微辣為例,先唔講影片質素問題。
微辣本身做咗幾年都冇咩人識,係條雪糕片令到佢地突然紅咗。加上佢旗下藝人啲片雲吞叫埋雞,岩岩好迎合到果期鐘意北上嘅香港人口味,咁就令到佢地紅上加紅。

又攞arm channel為例,佢地d片本身都冇咩人睇㗎。但由上年開始佢地係ig post d同反條例運動有關嘅事,然後加以創作,仲係唔知右下定左下加channel水印,之後咪係咁比人share,留意佢地嘅人又多咗,連帶佢地d片都多咗人睇。

咁馬介休呢?有冇一條爆紅嘅片或平面令更多人留意佢地?

你地話馬介休d女正,片質素高創意多,屌啦,冇知名度就係shit。拍最多嘅正片都冇用,都冇新觀眾留意,淨係得班老觀眾圍爐打飛機,有撚用咩

PS:成日聽到馬介休個名,但冇睇過。
真係好撚一般唔好成日賣弄啦屌
馬介休啲新女全部小學生又娘又豬到仆街
都好驚佢地會收檔,點解要搵班咁撚曳既女先開始搞收費
本身幾條女中上又玩得都夠可惜散晒band,本身鐘意睇佢地都係玩得夠癲又自然,女不嬲都係點綴下咁解。但而家新果啲真係
咁人地做過電台
咁依家就真係覺得尷尬呀嘛 我話知佢真係音樂情人咩
係唔明舊年突然推勁多新人出黎做乜
終於有人有同感
應該係同班女傾唔掂續約,唯有趁佢地未走果陣推新人銜接

有時見有d 女出現左一次半次,但反應唔好就消失左
岩岩搵左下
咁多微辣人去拍既?https://youtu.be/Z0pZsNJMx_s
下面寫住 crossover
淨計短片飛夢一定最高質
啲女走曬交接緊新人個排 同狂開live 真係趕客
其實佢而加個member係點
純支持定有d片要member先睇到?
上面只要有屌馬介休/入面d人緊有兩個死忠負皮
唔多唔小就係兩個
其實係錢定咩
又會一走全部都走曬嘅
冇留意過呢個channel
D藝人大集合咁嘅
佢地反駁唔到又唔想接受現實咪咁
唔洗理負評
我自己睇晒馬介休D片 微辣只睇星期六日兩條
事實馬介休D片水準一路下降
一黎無錢,去台灣都係有贊助先有得去
二黎大部分人都係有正職,唔係咁易拎幾日搭飛機去遠既地方
所以除左香港同大陸之外重可以去邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞