[有梁祖堯] Viutv 調教你男友 7.6起 一至五 2230-2300 (3)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
點會呀
除左最紅果啲,做藝術都好難搵好多錢
Twins,著名香港女子團體,由蔡卓妍和鍾欣潼組成,2000年與英皇娛樂簽約,翌年5月18日出道

於2002年1月1日正式簽約獨立音樂廠牌「人山人海」,組成at17。

Cookies於2002年由唱片公司EMI所成立,最初有9名成員

HotCha於2007年4月4日正式加入香港樂壇。
不過揾錢能力已經差好遠
crystal求其出幾個商場show d錢分分鍾係佢男友幾個月先揾到
做舞台劇要度劇本
揾地方排戲
book場出show
要用好多時間同成本
就算教班都唔會有好多錢
其實crystal好多工開咩?
我估佢好過條仔少少
但都唔見得真係好搵到
阿祖真係一野就銳落去ronald 到, 睇到心up
Crystal 起碼固定有廣告、節目、show接
尋晚個集真心正,阿祖一野吉落男人嘅死穴到
阿祖好清楚佢地呢行大多情侶要面對D咩, 佢應該聽好多, 由其係Ronald 呢D 上電視都無人知既演員, 好慘架
其實都真係幾差下
不過可能真係個ex 對佢太差 所以出於一種報復心態去蒲去玩掛
佢都有講話問過阿餅會唔會覺得佢好差 因為有男朋友但都照追阿餅 呢下至少都睇得出佢知自己做緊乜既 都未壞得哂

派帽去蒲個啲就無可厚非㗎喇 不過兩個人既事都唔可以靠短短一兩句說明得哂 始終節目都係想塑造佢哋呢pair係玩玩下既形象
所以我覺得睇經濟能力都唔係等於港女
好似呢d case 一黎自尊問題
二黎睇一樣野價值都唔同 淨係平時食飯咩叫正常價已經可以拗
調轉男唔太想同搵得少好多嘅女仔一齊我都覺得合理
開波
Only you~~~~
取西經
埋位
唔好等我
Can take me 取西經
Crystal叻
啲仔好on9
見字飲水
Suky真係好樣衰
阿餅真係唔靚仔咩
取西經~~~~
Crystal
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞