[有梁祖堯] Viutv 調教你男友 7.6起 一至五 2230-2300 (3)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike

最頭果幾集芒話想生女
如果個女生出嚟似老豆都幾大鑊
如果詩勁都假
咁佢都假得幾真吓
too long didn't read

其實與其打咁大段嘢去話俾人地知你地幾愛大家不如解釋下點解未同ex正式分手就合理化自己無縫接軌去識另外一個仲好啦

但明明佢兩公婆都算中上樣
仲有突眼口水佬
影相太chok
反而睇片傻下傻下親和啲
我都睇詩勁同芒嗰段睇到喊,
芒跑到喘晒氣又唔識用電話亭打電話
到詩勁聽電話之後芒又唔知講咩好
詩勁一嚟就話love you
睇得出佢真係好鍾意芒,
詩勁全情投入段關係、去愛芒
覺得好感動好sweet

詩勁真係好靚女呀Love u
https://www.facebook.com/ViuTV.hk/videos/313652039805672/

詩勁啲眼淚唔知點解係我對眼度走出嚟
https://youtu.be/3QTOpHMPUfw

原來小新唱歌勁man
仲做左首好黃既歌
睇多次再喊
我覺得佢會唔想佢咁man,想繼續管住Jeffery
想睇女版
講到一定係條女責任咁
就算真係controlling都要識照顧自己掛
有人幫/叻過佢就奉旨放pair

衫都人地幫佢襯埋 自己啲野喺個喼邊度都唔知喎
又唔係細路 自己真係完全無責任?
講真正常人黎講兩個都唔錯la 加埋算識著衫
做明星就爭啲
同埋可能係suky同佢講呢兩條友都on99唔識咩唔應該喺鏡頭前講
呢度好多絲打係咁屌evelyn 係咪以為自己可以上位
唔係話特登幫條女
因為我自己都覺得條女唔係特別靚,喊個陣又假假地
但人地都一齊左4年,一個鐘意比人湊一個鐘意做人老母餵埋食野,我又唔會講話jeff 值得更好喎
咪撚發夢啦都唔知有咩好屌,個女仔鐘意做人老母姐
一個願打一個願捱

利申 絲打
其實全部都係有棍絲黎
但有必要同外界逐一交代同個ex嘅故事咩
如果佢咁做我反而會覺得佢只係拉埋個ex落水blame on ex嘅港女
真係得我一個睇完呢兩集覺得啊餅嘅出現打救咗個陣嘅suky咩
佢自己都識講以前嘅生活好墮落啦
有人認到個Jeffery 成日去蘭桂枋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞