[有梁祖堯] Viutv 調教你男友 7.6起 一至五 2230-2300 (3)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
我開頭睇都覺得分七日冇乜野
但睇睇下
其實係俾機會你反思段關係
然後條仔突然同你講一兩句野就好感動咁
做幕前唔代表假既
就嚟結婚啦睇嚟
希望豁出去到想娶呢個女人就即刻求婚 唔好諗啦 詩勁等咗你好耐啦
同問
我都有同感
其實我覺得佢係呢個年齡算係幾成熟
覺得佢都唔係少爺仔乜都唔做
但唔知點解佢同佢女朋友一齊就好似變返一個細路長唔大
最慘係個女嘅唔享受佢倚賴佢
我覺得係咪因為女朋友管得太多或者話得佢太多令到佢冇信心都唔想再表現自己男人一面
都可能係咁
平時好多理所當然既野突然冇左
可能會有d反思
覺得平時幕期佢都比起其他公司嘅人真喎
我都係冷血睇黎
有冇知頭先塔羅牌嗰個神婆叫咩名?
jeff女朋友ig相都ok既,但係真人就唔得尤其是係個口
詩勁d五官好立體可以好麻甩又好gfable
好感呢樣野真係好難講 硬係覺得呢種所謂既真幾假
阿芒:見字快娶詩勁真係好女仔嚟再唔娶就走寶㗎啦
Jenny
agger 真係唔得
我都覺,有時好多嘢都係自己諗太多
令到自己箝制左自己唔去做
其實詩勁真係好好,講真唔係人人都頂得順男仔嗰邊諗多個做 長時間會好冇安全感
所以希望阿芒透過節目真係知道自己要點做就去馬 唔好再諗咁多祝福祝福
7日嚟講, 班仔冇咁難頂既, 因為日日都忙拍野, 但另外嗰半, 唔理係咪同居, 無啦啦有個人會互相噓寒問暖, 你會花一半精力喺另一半身上, 放左一日假, 就已經有唔妥啦, 仲要7日(實質係冇咁多), 好難捱ga la!
反而jeff真人仲正過上鏡,啲相都覺得佢好似好女仔咁一啲都唔man
但睇完佢節目覺得佢性格好正
evelyn 好撚柒,性格真心好閪

利申識佢
佢仲未成為詩勁,做幕後做背景嗰陣已經覺得靚啦!
但jeff好鐘意佢咁
唔知係咪琴日啲絲打話完餅同suky跟住佢兩個mon po即刻出個post想話比大家聽佢哋好穩定好幸福
但聽咁耐好似都聽唔到佢有咩優點
反而發現個女仔缺點越嚟越多
睇左兩條阿芒詩勁平時d youtube片勁sweet
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞