[Goodbye大摩蘇狄雄 & Welcome希斯巴度!] 馬季唞暑討論區III

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
真係正宗何其熱翻版嚟
兩歲王者 三歲係咁炒粉
雅士谷早發力追過大競賽場
結果唔單只畀大競賽場fight back
仲畀廐侶詼諧王過埋

Dubawi仔仔,有全姊聖烈治跑第二
出到嚟係僅僅到一哩
就算唔到2400 都應該估唔到得1600啦 根本係連練果個係果陣都唔知隻馬係要忍忍埋埋 咁你點要求個騎師去同你忍 果個位忍左比人走先而輸仲大獲 班馬評馬後炮就叻
夜遊杜拜
宜家梗係馬後炮mode
Sorry
其實係咁啱上年有匹Too Darn Hot做例子
先至容易對哩啲嘢有戒心

唉,宜家全世界都知咩事,幕後應該知點做啦
不羈的風,無心睡眠
無心睡眠
正一仆街波 唔買佢就半大全大 買佢就一粒到尾
藍營呢個諗法好正常啦 兩歲王輸場季內初出啫

而同場岳伯仁個算盤就係on9
擺幾隻馬落嚟搞到堆馬四五疊咁跑
然後莫雅走去放頭雅士谷放頭咁盲門
好掛住馬仔 我地幾時買番隻馬 落個名叫連登團體?
淨係傾交比邊個訓練都嗌哂大交...
不過如果少數服從多數...最後應該會去左肥鬼度...
我唔係話緊你 sorry 係d馬評人真係好討厭 唔敢講學少呢場發揮得好好 但一定唔會係批評先囉
睇完too darn hot 都覺得馬遺傳呢樣野太複雜 紙上血統加家姐so mi dar都唔係咁短 出到黎係1600盡 連so mi dar配出黎都配到大長途
去肥鬼度?
屌我想拉頭馬呀
迷肥九天王會綑綁式投票
邊9個?
唔想數...每數一個就流一滴眼淚...
金蛇好似係輝哥副練,放隻馬入去你到啦
都話我唔係姚浩豐
幫手諗吓隻馬叫咩名好過啦
都係班迷肥票多架,一陣佢地真係改星渡航都夠票赢
點講呢
ITV Racing Jason嗰場一跑完即刻出聲
話Pinatubo有全場最好嘅爆發力但係就show唔到
算唔算批評呢 可能係啦 我就覺得未係好harsh嘅
直路上斜位踩油 然後大家都睇到匹馬真係埋唔到尾
Buick係要做到一百分甚至百二百三分先贏到㗎喇
呢種要開天眼先得嘅跑法真係冇計
不過我覺得對頂級騎師要求再高啲係應該

都好認同Buick忍到最後先發力追唔切實會畀人狂小

開完天眼我都覺得上年Enable戴圖理係跑錯㗎
有關Too Darn Hot
呢樣就係配種/遺傳嘅奇妙之處
霍高兩個四十隻馬都冇 陰公
放馬過來!
英超角細又含
利害利害
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞