[Goodbye大摩蘇狄雄 & Welcome希斯巴度!] 馬季唞暑討論區III

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
好彩學爭氣識贏表現好,如果唔係John就真係仆街
喺雅士谷地獄跑道
匹馬爆發力強而氣量有限
三匹馬短兵相接 只有忍到最後先有機埋尾
Wuick喺嗰個位郁手 後面要再同Palace Pier鬥
就變相係要呂宋火山踩兩次油
佢做唔到

喺歐洲 衝程短而要忍到最後先出手而贏嘅馬
最近有一匹當代名著
大家係咁屌嘅高俊誠真係把握到呢匹馬嘅發力點
佢係我愛駒嘅騎師 所以我都幾迷佢
所以佢犯錯會屌得更甘
不過之後過咗藍營就冇咁迷
大家真係講馬 冇哂啲pr
[成班賭鬼= =] 馬季唞暑討論區IV

咁樣好唔好
清記唔記得霍聰衰咩比人炒,我只係記得話換咗做冇經驗嘅學少做主帥班馬迷馬評家即刻屌到呀John仆街
The Gurkha
輸比放馬過來
我記得好似係愛爾蘭輸嘅
X益善跑贏過植物園
唔清楚嗰時未睇馬
睇報道,我諗高sir係嫌佢唔夠好
專登搵戴圖理騎飛雲渡跑BC Classic贏埋
Dar Re Mi’s disqualification after she was first past the post in the Group One Prix Vermeille at Longchamp in September was a blow to the duo but the focus of the incident centred on the harsh French stewarding rules rather than a strain on the jockey-trainer relationship.

搵到啦,唔怪知得要落鑊
巧mk
皇圖大勝21個馬位
真心一講 呂宋果場明顯係戴圖理騎得好 果個位唔發力比人食左位既仲死 學少冇犯大錯 點估到隻馬真係得1600力 爆發力又短 隻馬本身未跑二千堅尼係講緊上唔上打吡 點估到係咁
第一貶至第五
係阻到馬定點?搵唔到片
Jimmy Fortune was wise to the plan and switched Dar Re Mi to the inside rail in order to take advantage of the same artificially created gap. However, in the process of making the manoeuvre, Fortune's mount hampered the German runner Soberania and after lengthy deliberations, Dar Re Mi was demoted to fifth place with Soberania promoted to fourth.
乜撚野西布朗=.=
其實圖理哥呢場係點好法?一早走生位先發制人?
唔係話Buick犯大錯
入直路,見出面有馬上嚟,然後搵位發力好平常
只係呂宋火山匹馬本身氣量尷尬
變咗呢啲細節可以好重要
二千堅尼衝輸畀Wichita之後幕後就應該要諗下,唉

至於跑打吡就唔信啦
Shamardal子嗣普遍氣量一般,極少哩半G1頭馬
當中包括巴基之星
宜家法國賽馬都係用呢種方式罰馬?
諗緊今年場法國打吡
今年Mendizabal咁樣都係罰人唔會罰馬,嗰場係霍聰打茅波多利美一齊罰

BTW 最陰公係達利,篇報導話佢原本以為贏咗開定Po宣傳Singspiel,結果DQ咗篇宣傳就
我諗成個藍營同學少未跑嗰場之前都仲覺得火山仔質素上乘
寧願早啲發力 用質素彈甩你 等你地慢慢追
點知原來無想像中咁超
賭撚緊球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞