[Goodbye大摩蘇狄雄 & Welcome希斯巴度!] 馬季唞暑討論區III

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
bet365 sussex stakes d賠率咁奇怪
古活最後一日有得入場
Sky sports Racing 攞咗老豆輸Sir Dragonet 嗰場辯論
有咩奇怪
dubawi x treve
Buick
mohaather 明顯過熱
kameko CM terebellum wichita earthlight又咁冷
有咩錯
全程二疊半 轉灣拎出去
隻馬卡士唔夠 追唔切有咩計
終於識贏
好多人覺得無限大係Ascot塞車,下一場就反底,所以熱係應該

EarthLight未必跑冷係應該
最後唔跑唔係會回水咩
夏日一哩係贏得靚噃
會回水,不過佢未跑過一哩喎,老費又冇話跑
即刻睇返 彈甩嬴
大把係手咁款
總結 最好一出閘就痴住頭馬 之後轉灣甩開佢
不過Sir Dragonet返到愛爾蘭都贏唔到就知隻馬Potential已經冇乜
唔夠跑還唔夠跑
Buick直路位上斜踩油係抵屌
Pinatubo爆嗰段係勁過Palace Pier
但係僅僅到一哩嘅馬揀嗰度踩油咪埋唔到尾
Coolmore resident The Gurkha opened his stud account on Friday when the Aidan O'Brien-trained Finest broke her maiden at the fourth attempt in the Well Done To All Frontline Staff From Limerick Racecourse Fillies Maiden over 6½f.

新種
近年好好多
當年騎朦朧美態兩場G1應贏變輸畀人小到飛起
俾阿般食左佢個位
諗起就火滾
一場BC Turf太早踩油畀莫雅殺
一場香港瓶on9走位畀潘頓走甩
唔係咁邊會得4 G1
Clarehaven 當年請咗學少嚟頂霍聰,John Gosden 比人屌到仆街
好彩多利美喺杜拜贏咗迷人景致
好尷尬
呢個位唔拎出嚟踩油 比海上宮殿食埋個位 變相要跟海上宮殿馬尾發力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞