[Goodbye大摩蘇狄雄 & Welcome希斯巴度!] 馬季唞暑討論區III

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
買角細未中過
福B失控
哇 福逸㩒住已經過咗常感恩啦
星期5
要習慣下冇早著睇 WEEKEND又冇馬賭
去屌女
唔啦,伴隨馬匹一起抖暑吧
心慷慨騎落去唔爆既

我同牙當好多老死馬
大道至公 心慷慨
大道至公 兩個加埋投注額輸撚死
牙貓睇我跑1200 會上到幾多分
老老實實我真係有D擔心喼神/馬主 夾硬谷我去跑4歲系列
應該會跑1600
110-115分 呢贏睇似大籐王水平
As such, the Sussex Stakes may be the last time Siskin and Kameko could clash at a mile and Redvers is eager to test the merits of the two Classic winners.

“If we do end up going down the ten-furlong route then this might be our only opportunity to meet Siskin and we’d want that chance to test the winners of the two Guineas against each other,” he said.

咪啦,想你哋好似excelebration鬥Frankel咁鬥足幾年
如果龜真係好唔夠公子跑 我諗真係走算
Andrew Balding話有諗過跑傑克莫華,到時再輸比Palace Pier佢就應該唔會再跑一哩
100 up
Palace Pier上場真係強 都甩開火山同wichita
我諗10月場QEII堆一哩馬應該係齊到,除咗Pinatubo
支持PALACE PIER
場美職又半7全9
玩死即場角
QE2 又係啲我贏唔到既賽事
獅子仔嗰場 好好睇
我想睇下Siskin 跑成點樣先再揀
Btw李漢聲搵定人未,簡國能唔會特登走過嚟返去隔離14日卦
「我有三位兒子,其中大仔Ryan和次子Roman都對賽馬很有熱情,他們很聰明,很享受在賽馬環境工作,並一直很努力地學習。」

「既然他們對賽馬深感興趣,我身為他們的父親,也樂於見到,並會盡心盡力教導他們,希望他們學習更多東西。」

「就像我過去一樣,我有機會從父親身上學習,我也希望兩位兒子在我身上學習更多關於馬匹的知識,現時看來Ryan和Roman很享受香港的賽馬環境,我希望他們可以學習我的優點,成為更好的人。」

希望你唔好教佢地去魔鬼村
2-4!!!!!!!!!!!! @ 烽
你對公子好大期望下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞