A酸記錄? 食左A酸6日...

794 回覆
21 Like 37 Dislike
我今日都食漏咗 sosad
搽過,但塊面太敏感,痕到瞓唔到,轉左食a酸
想問長陳依家系咪一個月大概1300
依家係咪加咗價
知唔知長陳依家淨配藥幾錢到?

第二個月去配藥唔記得幾錢,洗唔洗1k?
今日第一日, 食住3星期O牌20mg, 之後睇下會唔會加大, 有加抗生素一齊食
睇開中環顧, 都解釋得幾詳細, 又驗血又要簽同意書, 有本書仔送解釋A酸, 連D藥都要簽收. 本身醫生都話情況唔太嚴重, 不過想改善下皮膚, 睇下要食幾耐
幾錢一盒?
樓主依家點
我搽咗幾年,開頭好似你咁,乾到甩好多皮
之後越嚟越無用,都係keep住有瘡同面油

搽多一兩個月啦,適應咗就無乜事
仲有邊度有a酸醫生睇有冇介紹
啱啱開始食roaccutane 10mg每日一粒
醫生話食三個禮拜後複診睇下轉唔轉一日兩粒
想問下咁低劑量會唔會都有爆發期同埋好乾既狀況發生
Hello 一樣 ~我都睇佢 24/12 開始食 不過我算少嚴重 一樣20mg btw你而家點?
依家食左一個月有多, 加左去到30, 之後依加食緊40, 明顯身體多左地方好乾, 嘴唇超乾, 隻手又係, 面上又係, 不過仲未爆發, 主要都係乾
你咁都要食?
咁我就真係要食
你地嘴角乾會搵咩查?
我潤唇膏就算
之前食到甩頭髮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞