[InSomnia] Dreamcatcher討論區(20) - OT7幾時合到體 武漢劇毒做曬暑期作業未

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
好想佢地出翻fly high 類型既歌
you and I同fly high
Ys 呢兩隻都正
今次BOCA隻歌唔係好得 定係我期望太高
我覺得好聽 就算唔計隻歌 個mv都拍得好靚
我覺得DOMI第一段RAP同入副歌前OK 其他都
今次BOCA隻歌唔係好得 定係我期望太高
我覺得好聽 就算唔計隻歌 個mv都拍得好靚
我覺得DAMI第一段RAP同入副歌前OK 其他都
歌黎講主打一般 可能期望太高
BTW非主打都好正
You & I 同Piri d衫最靚
差啲以為又係you&i 個紫色眼影
播片仲多過live嘅
agger
依加個trend鐘意做重編曲既歌冇計
不過非主打keep得好好
成首歌好唔夾咁
https://youtu.be/yUMH9dBD32M

有香港reaction
好似係做Scream dance cover果班
佳喺piri一試完rap就直接轉咗職做rap位
上一首我一開始都係咁覺得 之後聽下聽下就會上咗腦
https://www.youtube.com/watch?v=ZyCzUB6yS0s
Break the Wall 既LIVE好正
起碼好過endless night endless night仲唔夾
Endless night係中間段rap唔夾其他位係嫌佢背景啲結他聲太細聲 比鼓同bass冚晒
metal撚會鐘意endless night
不過我都覺段rap係唔夾 但聽隊band係幾正
首歌入副歌前段bridge有D怪怪地
前面一段都仲係好似敘述緊咁
一到裕賢段bridge就由敘述即刻扯到上最高點爆發咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞