港台最廢DJ (37) 二台7,8,9,月Summer Fun, mine幾時先唔會斷!

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
反而一台日頭節目收聽率比881 903屌打係事實

早上 phone in節目, 主持人不能發表自己意見, 純記者角度去訪問高官, 聽眾打上去鳩噏,相對志雲大師 晴朗真係兩樣嘢
二台變左老人台都講左好耐啦,強行迫d人過1台係唔會work. 大膽d直接將2台變港豬廢老台,開發teen power落mine做年青人節目,反正年青人都小用收音機
揸車都要聽嘅
下星期陳少寶強勢回歸
不如1-3 聽祠堂?
法國隔離咪係西班牙
終於有我日日新,之前要loop兩次
【香港電台第一台 新時段 新節目】
香港電台第一台由今日開始,會有「新時段,新節目」嘅安排~~

星期一至五:
晚上10點新聞後 《講東講西》
午夜12點 《那些年 那些事》
凌晨1點 《香港故事》
凌晨1點半 《CIBS 人人廣播》

星期六:
晚上10點新聞後 《一起走過》

星期日:
午夜12點 《哈林奭失眠》
凌晨2點 《藍地球精華版》

#香港電台第一台 #新時段 #新節目
#講東講西 #那些年那些事 #香港故事
#CIBS人人廣播 #一起走過 #哈林奭失眠 #藍地球精華版
大量錄音
Sorry,哈林乜嘢字失眠話?又係Sunday任我行嗰類節目?
我驚又係舊廣播劇
失眠救星  8.30 降臨一台?
米哈,文字工作者,人文及創作系講師,港台節目《文學放得開》主持,理想是文藝勞動。

海林,英國留學,多媒體策略師,度橋人,瑜伽治療師。

蘇奭,麻省大學理工碩士,任職航運公司,擅長分析、數據研究。
三位出身於講東講西的青年才雋,實行每個星期日深夜來個碰撞,以文化及科技角度,加上各自的音樂選擇,介入每個議題,看看會得出什麼化學反應?
無論你星期日是否失眠,都要聽聽先講!
上咗去第一台個面書睇Trailer,哈林奭即係米哈、海林同蘇奭
三個之前做過講東講西主持/嘉賓,即係呢個好大機會係清談節目
年輕版
今晚輕談回歸2-6!
我都回歸了
晏晝喺一台講財經嗰個勞家樂 同嘉賓嘅對話咁鬼頂癮嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞