港台最廢DJ (37) 二台7,8,9,月Summer Fun, mine幾時先唔會斷!

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
仲要係 一, 二, 五同普通話台聯播

紫龍艾力得1個鐘,反而煎曾2個鐘
高層
可能同過佢做愛
煎曾個半鐘唧,凌晨1點至二點半,之後係有聲好書
仲能唔能夠早安午安晚安
其實喺cut budget定點???
Sor 睇錯左

其實輕談cut咁多都唔知做乜鳩
原本22-29只係3個節目
而家變左7個節目
當佢有啲係錄定先,咁你錄節目都要翻去㗎,仲有播帶和監製果啲呢,根本唔見得會安全左
聽紫龍facebook live講係錄音, 不過有邏輯既就唔會係膠層
係咁CUT線 好撚嘈
講緊武肺食療定普通食療呀,講到離曬罩
今晚就開始有翻輕談?
啲廢老電話用load唔切下下都delay
啱開收音機 想問發生咩事
之前呢個時間都係播下歌 有人講下旁白咁
點解今晚變咗個老嘢 講咩保健
dklm 我要聽呢d我上youtube大撚把黃綠廢老扮專家啦
講乜撚羅宋湯 仲要斷線
我以為自己扭錯台
昨日《蘋果》收到消息,指梁思浩因堅拒戴口罩做節目,結果跟D100高層吵大鑊,他索性劈炮唔撈今日起停工。梁思浩昨日回覆《蘋果》,雖然否認吵大鑊,但卻似有怨言:「我同D100唔係員工同僱主關係,只係分賬形式。其實係我要求換人,𠵱家我搵咗鄒攝幫手,佢同行姐、李麗蕊做埋嗰二十幾集。」梁思浩稱自掏腰包租用私人直播室,更用納米清潔,但奈何對方不接受:「其實之後我都有戴口罩做節目,但我拉低露咗個鼻哥窿唞氣,佢哋都覺得唔符合安全標準,既然人哋唔肯退一步,咁我咪自己退囉。」
大自然之聲, 有聲好書嗰堆嘢全部都係文教組錄音節目, 本身喺一台播開 (最原始嗰陣係數碼31, 但個台收檔擺哂d節目喺一台)

計節目數其實無多到
凌晨當有聲好書好似輕談咁聽原來都幾舒服
Ching們衝出二台
今次威喇
呢兩日係講東講西
進攻廢老市場
人哋新城一個中招累全台,有前車可鑑又唔醒水,有咩好嘈
相反細So提議衛生就俾人炒,真係幾諷刺
不如村長你用電話做節目啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞