港台最廢DJ (37) 二台7,8,9,月Summer Fun, mine幾時先唔會斷!

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
亞斌
大師兄強勢回歸
?
應該講亞斌
佢都話自己沒ac
TVB節目好悶咩?做咩入來講港台?
0b有mon po的話
幫下手唔好用「出行」好un耳
咩事? from 輕談fb

wakakakaka! 有錯!又錯!曾姑娘!你有無攪q❌何來180分鐘啊? ?得個90分鐘,你條茂利都計錯數? ?方太面懵死🐔撐飯蓋mode:「哎呀!你第一日識我咩! !冇相干啦!唔講邊有得笑啫!唔錯,咪冇得改囉?日子邊可以覺得有進步嘅空間啫!仲有唔錯點顯得你哋啱呀🥶🥶🥶🥶」又多一隻痛腳俾你地永遠懷念曾潔盈七日啦!🤣🤣

請瘋狂重播和share以及大力地like!

輕談淺唱不夜天
輕談淺唱不夜天
https://www.rthk.hk/radio/radio2/programme/keepuco/episode/697436

經過一晚痴痴呆呆坐埋一台,四個小時240分鐘 大家一同努力,來一客一星期的排毒,棄舊迎新,又再開心重新上路!🤣😎👏🏻👏🏻👏🏻

#Theroom #百貨賣百客 #RTHK2 #圍爐取䁔 #疫境當自強 #青山走犯 #死火廚娘 #方家少奶 #rthk #catlover #hongkong #followme #like #foodie #星期日晚上星期一凌晨 #0200to0600 #輕談淺唱不夜天 #多關顧自己及身邊人 #身心靈健康 #我最口臭DJ #山草藥噏得就噏
負皮係俾煎曾
有冇睇輕談個fb?
煎share左張佢自己嘅自拍
就食飯,不了
今日無輕談 節目表寫2300-2600都係做講東講西
7月26日, 港台經典主持梁繼璋曰:

疫情已經影響到本港2間主流電台
要控制這種情況繼續發生,
電台執事者應該

1)加強每一個節目前後的消毒
2)盡量減少邀請外來嘉賓
3)任何人均需全程戴上口罩開咪,如果節目質素因為戴一個口罩而降低,只代表該主持人不夠專業。

勢估唔到, 中咗第3點嘅係佢舊拍擋梁思浩
人妻又上感情台拿靈感

今日呢集好正
廢組扮女仔都幾好笑,Rosaline同埋咩反sfa好撚正
今日講東講西正

屌到拍拍聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞